За да избегне санкциите, кръщелница на Путин продава имоти

Ксения Собчак е руска журналистка, политик, актриса...
10 апр 2022 10:35, Петя Славова
61
За да избегне санкциите, кръщелница на Путин продава имоти
Снимка: БГНЕС


Руската журналистка, политик, актриса, сценаристка, продуцентка, телевизионна и радио водеща, общественичка и писателка, член на политическия съвет на партия "Гражданска инициатива" Ксения Собчак, която е и приближена до руския президент Владимир Путин и се води за негова кръщелница, трескаво продава имотите си, за да избегне западните санкции. това пише британският в. Мирър.

Още по темата

40-годишната Собчак има дългогодишни семейни връзки с президента Владимир Путин, като руският лидер дори присъства на кръщенето й, предава БГНЕС.

Смята се, че кръщелницата на Путин е получила чуждо гражданство веднага след войната в Украйна, като вероятно то е в Израел.

Перлата в короната на скъпите имоти на Собчак е апартамент в Москва на стойност над 10 милиона долара.

Въпреки че Собчак публично се противопоставя на политиката му през последните години, Путин има тесни и дългогодишни връзки със семейството й. Нейният баща е университетски професор и основен мотиватор на Путин от времето му на зам.-кмет на Санкт Петербург. Путин му връща услугата като лично му помага да получи лечение в чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 1 година
Живота в старах е най опасен и непредвидим и тъка сега живеят в Русия!! Не знаят какво ги чака,какво ще става и къде да бягат...но БЯГАЙТЕ !!!....потопа идва и за всички вас които не посмяхте да въстанете срещу агресора!!
44
1
 
2
 
! Отговори
Измислена статия преди 2 години
Сумасшедшая дура не е никаква на Путин.
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе какви са тия имоти, тия авоари на приближените до властта в Русия, неуважаеми апологети на мацква. Руската държава не се слави с висок стандарт на живот, с работеща демокрация и с върховенство на закона, че тия особи да са забогатели от иновации или находчив бизнес нюх. Кражби, кражби, кражби. Починът да ви е познат? Същото е и в България. И затова сме на това дередже - мацква никога не си е тръгвала оттук, моделът е същият. Сложиха си и президент, който доведе криза след криза за нас.
42
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кифлите в Москва си били рязали чантите "Шанел", уж като протест... Ами като са почнали да си режат всичко западно... смартфони, коли, мотори, яхти, интериор, дрехи, обувки...
41
3
 
3
 
! Отговори
тя преди 2 години
Всеки човек има приятели ! Не виждам какво е станало!
40
9
 
4
 
! Отговори
ФАКТИ преди 2 години
СОБЧАК е толкова близка до Президента колкото Байдън до Путин!Именно тя е част от петата колона за борба с властта в Русия финансирана щедро от САЩ.В нета е пълно с нейна критика точно срещу Путин .Даже си беше повярвала че може да стане президент на РФ.
39
1
 
8
 
! Отговори
НЕ ЧАКАЙТЕ .... преди 2 години
...взимайте си обратно руските имоти в България , защото руснаците няма да се връщат у нас ...нали сме "враждебна Държава".....НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ГИ СТОПАНИСВА И САМО ЩЕ СЕ РУШАТ ....!
38
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците да си търпят една шайка която ги цеди, техен си проблем.
37
2
 
5
 
! Отговори
до глупости преди 2 години
Напротив, семействата са били много близки. Путин беше нещо като съветник и охрана на баща й Собчак в Ленинград, а Кобилката и дъщерите на Путин, по думите на самия Путин, пораснали заедно. При първия проблем с Кобилката, тя или майка й Сенатор в руския парламент, звънят директно на "дядя Путин"! -)))
36
4
 
10
 
! Отговори
Глупости преди 2 години
Никога не е била близка до Путин или негова кръщелница. Точно обратното.
35
3
 
16
 
! Отговори
.... преди 2 години
Забравили да напишат,че е и порно актриса.
34
0
 
18
 
! Отговори
А, ся де!? преди 2 години
Кобилката и синът й са получили Израелско гражданство, вече е потвърдено от израелски източници. Продава апартамента си у центъра на Москва за 10 милиона долара. Странно, но цялата "Опозиция" в РФ емигрира в ... Израел!?
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Mного информативна статия от която се разбра, че има апартамент само в Москва.
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Била близка на Путин! Тя самата не мисли така, но щом казвате, вземете и имотите и накривете капата на Путин. Па да видим!
31
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, тая колко професии има? Между другото е против Путин. Нещо съвсем се оплетохте в калчищата.
30
2
 
2
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Теси статий с най-вероятно или има данни ми мязат много на Брифингите и Интервютата на Рашков хахаха
29
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ейййй, много лоши тез руснаци! Все злодеи. А добричкия запад спасява ли спасява света. Човеколюбците се раждат само на запад, а на изток-терористи и чу довища. Хванали сте мерника на славянството. Първо опитахте да унищожите Сърбия, сега Русия, ама и ние не сме ви убегнали от полезрението. Правите всичко възможно да ни вкарате война и като гледам наште "политици", може да успеете. И идеалния вариант-да се требим взаимно.
28
10
 
12
 
! Отговори
Продавай курво.... преди 2 години
...защото у България всички руски имоти ще ги раздадем на украинските братя....хем безплатно , за изтрием срама от Нинова и БСП!
27
3
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
До Джедаи *** Доказателства не мога да дам с моите англо-сакски господари, защото при тотално овладяна държава няма кой да разследва. Но когато през годините абсолютно всички изправили се на пътя на диктатора се оказват отровени, застреляни, пребити до смърт при неясни обстоятелства или при късмет само в затвора, нормално е човек да си направи някакви предположения. Това е естествено ако не е путлерофил, който боготвори вожда си и вярва на всичко, което вождът му спусне.
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кръщелницата на Путин от години е против него.