Руската армия ще се нуждае от 5 години, за да се възстанови

Руснаците са загубили много танкове, артилерия...
31 дек 2022 16:49, Александър Попов
282
Руската армия ще се нуждае от 5 години, за да се възстанови
Снимка: БГНЕС/EPA

Руската армия ще се нуждае от поне пет години, за да се възстанови от войната в Украйна, заяви украинският министър на отбраната Олексий Резников.

"По разузнавателни данни на НАТО руснаците са загубили много танкове, артилерия, бронетранспортьори и войници", каза Резников за украинския в. "Украинска правда".

"Редовните въоръжени сили на Руската федерация ще бъдат възстановени най-рано след пет години", изтъкна украинският министър, като отбеляза, че същото се отнася за руските ракетни запаси.

В края на краищата това е една война на ресурси и НАТО може да калкулира тези ресурси, подчерта Резников./БТА, Божидар Захариев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още по темата: Русиявойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А българската никога няма да се възстанови,
165
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много приказки изприказвахте и нищо не направихте с цялата военна помощ, която получихте.
164
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според "журналистът" измамник Грозев Русия свърши оръжията още в средата на м. март.
163
2
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Марули,марули,марули,огромно зелено поле...
162
11
 
4
 
! Отговори
Има начин Украйна преди 1 година
да се спаси от плащането на стотиците милиарди долари американска помощ.Първо капитулира безусловно,сменя властта и влиза в Руската федерация,която плаща тези пари в рубли,а половин час след това девалвира рублата 100 пъти.
161
5
 
4
 
! Отговори
Войната е преди 1 година
изключително удобна и изгодна за американската политика и икономика.От една страна ангажира военно Русия и намалява военните иресурси и запаси.От друга страна САЩ използват старо оръжие и системи,"утилизират"го преди да е излязло от строя,катп го пласират на Украйна.Надявам се,че никой не си прави илюзията,че тези вече 250 млрд$,дадени под форма на оръжия,оборудване,поддръжка от САЩ на Украйна,са безвъзмездна помощ.Те десетилетия ще бъдат плащани.А САЩ ще си обновяват запасите и развиват нови.
160
0
 
2
 
! Отговори
Мен преди 1 година
*** статия от *** драскач.
159
5
 
0
 
! Отговори
БАБА ТИ преди 1 година
До 190Ами незнам къде слушаш, може би СНН пропаганда по цял ден. Леново са най-добрите лаптопи, Китайската техника е супер и с огромни стъпки застига и задминава вече западната по редица показатели, да не говорим и цени.
158
4
 
7
 
! Отговори
До 188 преди 1 година
Е как па фалираха, като цял Китай работи за тях??? 90% от стоките, произвеждани в Китай са по американски и европейски лиценз, тоест те работят за жълти стотинки, а голямата пара отива в САЩ и Европа. Ти да си чул за някоя добра китайска кола или телевизор, хладилник, печка? Аз не съм чул
157
4
 
11
 
! Отговори
До 188 преди 1 година
Ако САЩ са фалирали значи ти си ватман. САЩ имат по-мощна икономика от ЕС и Русия взети заедно
156
7
 
6
 
! Отговори
ами преди 1 година
НАТО т. ест САЩ явно НЕ желаят войната да свърши и надъхват простоватите хорица че : ехее още малко война и Украйна ще победи. тя Русия може да успеят да я победят, заедно с НАТО разбира се ама направете сметка Европа на кво ше прилича и колко ще ни е от полза една победена Русия на нас европейците на ква цена ше е евентуална победа. на САЩ им изнася те са фалирали, нуждаят се да крадът ресурси и са далеч.
155
13
 
11
 
! Отговори
Западът и Китай преди 1 година
Ще сбъркат много, ако ги озчакат тези 5г. Много по-подходящо би било повсевместно нападение - от запад НАТО, от юг няколко бивши Съветски републики + Китай, от Изток Япония, Ю. Корея и САЩ. Този път тия смешници трябва да бъдат трайно и необрати мо неутрализирани, а оядените чудовищно арогантни и цинични чудовища-*** от Кремъл, които вече над 100г смучат ресурсите на тази огромна територия - изхвърлени на бунището на историята.
154
16
 
13
 
! Отговори
Ssss преди 1 година
След стабилизацията на фронта през ВСВ и превърляне на производствените мощности зад Урал, СССР печели войната именно с количествата произведено оръжие На всеки немски танк руснаците са правели 5. Не толкова мощни, хубави ,но достатъчно опасни. На всеки немски самолет 2-3 руски и т.н. При това зад Вермахта е стояла цялата завзета промишлена Европа. Иначе Арестович от лятото казва ,че руските ракетса пред привършване, пък те пукат ден и нощ.
153
10
 
10
 
! Отговори
Глупавия автор преди 1 година
На снимката е БТР 4 Буцефал украинско производство на Укровермахта. Вече денацификациран.
152
11
 
10
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 1 година
Сега е момента Грузия да си върне окупираните от Русия територии.
151
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ние КОГА ??????????????
150
7
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
100.000 мъртви как се възтановяват за 5 години? ... аааа завръщането на мътртвите 2ра серя идва
149
7
 
21
 
! Отговори
До авторката преди 1 година
С. а. шко, не гледай в чуждото канче ами кажи загубите на Укровермахта в танкове и самолети. Русия все някак ще се справи. Въпросът е Украйна дали ще се оправи. Между другото на снимката е БТР 4 Буцефал украинско производство на Укровермахта. Вече денацифициран. Ти не си кадърен дори да намериш снимка с ударен руски танк.
148
11
 
13
 
! Отговори
русофилията преди 1 година
ще бъде забранена тоже 2023.
147
8
 
14
 
! Отговори
руските идиоти преди 1 година
се разпадат 2023.....опят за доброто на света.