Невероятно, но факт! Шумахер се завръща!

Сензационната новина бе официално потвърдена от Ферари
29 юли 2009 21:17, Красимир Ангелов
72
Невероятно, но факт! Шумахер се завръща!
Снимка: БГНЕС

 

Михаел Шумахер се завръща във Формула 1! Сензационната новина бе официално потвърдена от Ферари.

След няколко дни на интензивни спекулации "Скудерията" най-сетне обяви кой ще замества сериозно контузения Фелипе Маса. И това ще е не друг, а седемкратният световен шампион.

Германецът, който напусна Формула 1 през 2006 година отчасти и за да даде път за развитие на Маса, ще премине специална тренировъчна програма, която ще го подготви за следващото състезание.

То е на 23 август за Гран При на Валенсия. Все още не е обявено до кога ще кара Шумахер, но е много вероятно да е до края на сезона.

"Първо най-важното - слава Богу, всички новини, свързани с Фелипе, са положителни. Пожелавам му всичко най-добро", започна изказването си Шумахер, цитиран от Аутоспорт.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
nasko преди 14 години
Торо Росо настаниха в болида си абсолютният новобранец Алгуерсуари без 1км с болид от Формула 1. Те защо не помолиха за тестове? Било спортсменско. Може, обаче пак се почва с двойните стандарти.Днес Шумахер е на Мугело и си върти обиколки с F2007 обут със сликове. Каква беше причината да се забранят тестовете? Пари ... финансова криза и разни такива неща се говореха от FIA и FOTA.Според различни източници FOTA дори се били съгласили. И това не го разбирам. За какво им е на Ред Бул и Браун GP
70
0
 
0
 
! Отговори
s.daskalov преди 14 години
Химилтън. Ами много лесно - или Хамилтън ще го мине, или ще си счупи колата. Защо ли ? Защото му стиска да настъпва толкова до долу, колкото е нужно.
69
0
 
0
 
! Отговори
s.daskalov преди 14 години
и според Вас "стриктния и лоялен пилот" Шумахер ще напрви нещо ли ?1. много е стар, изпуснал е влака. Да, Баричело също е стар, но не е спирал !2. вече не е като 2006-та, вече ферари си имат конкуренция момчета и ще видите шумахер какъв въздух под налягане е всъщност3. много глупаво решение от негова страна (от страна на скудерията е добро - ще вдигне мн рейтинга) - добре напрви като се оттегли докато беше на върха, сега само ще се излага. И някой казва какво ще стане като се изправи до
68
0
 
0
 
! Отговори
Gaskoing преди 14 години
Шумахер е показвал много пъти че е голям пилот! найстина и болидите бяха бързи но само с бързина не става трябва и акъл а той си е хитра лисица! много пъти съм се чудил ако се съзтезават с Хамилтън какво ще стане и сега ще си проличи, но мисля че Хамилтън няма шанс, а колкото сега до болидите колко са бързи Шумахер ще ги изпробва, но с отказването *** БМВ ще ги последва и дръги отбори и дано това не са големите Ферари и Макларън Мерцедес което не говори добро за Формулата
67
0
 
0
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
давай пиле
66
0
 
0
 
! Отговори
qsngb преди 14 години
Шумахер не е наѝдобрия просто колите му бяха наѝдобрите.Сега ако спечели някое и друго състезание с Фераритата,които са много по бавни от Ред Булите и Браун мога с ръка на сърцето да кажа,че е наѝдобрия.
65
0
 
0
 
! Отговори
ли преди 14 години
наистина много фенове не само в б.я но и по целия свят споделяма твоята радост,че шуми се завръща.само се чудя как ще стане това?днес видях една гооляма снимка от един немски вестник,където шуми беше сниман гол маклкодо под кръста.ей казвам ти такава твърда престилка от тлъстини не бях очаквал.наистина бетон.много се е осланинил,как ще маха тези сланини незнам,времето е малко.иначе не може да седне в тясния болид,къддето освен това трябва да кара в много прегънато положение.много е тясно.
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И ти и последния гост сте рядко *** парчета. И според вас ударът с пружината по каската на Маса също бе инсцениран, така ли? Защото клетите ви мозъчета трябва да сгреят, че ако не беше инцидента с Маса нямаше да се стигне до тук.Аман от теории на конспирациите.
63
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Бърни разбра, че Ф1 губи позиции сред публиката, напускат отбори, няма зрители и т.н.... и взе, че се сети да пусне Шуми, щото загубите на Ф1 може би се увеличават с всеки изминал ден... пък и тази финансова криза...
62
0
 
0
 
! Отговори
Dani преди 14 години
Верните фенове на Шумахер ще бъдем щастливи дори само от това да го видим отново да се състезава, а това дали ще успее да победи ... ще изчакаме и ще видим. Новината наистина е страхотна, това ще съживи Формулата. Дано Маса да се оправи скоро и да може да кара отново през новия сезон! Само Шумахер! НАЙ-ДОБРИЯТ!!!!
61
0
 
0
 
! Отговори
^^^ преди 14 години
Е аз като пиша сега, как са ми отговорили предварително на коментара ми?
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Най-великия пилот е Шуми! Истинско удовлолствие е да го гледаш! Това му решение показва колко е лоялен и готов да помогне на *** си в труден момент, тъй като в чисто личен план едва ли връщането му ще е от плюс за него. Той отдавна стигна всички върхове в този спорт, няма какво повече да доказва, освен това, че не е егоист и е човек на който може винаги да се разчита. Желая му много здраве и успехи!!!
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
кими рейкоенен вече не може да се смести,живее спокоен семеен живот.А и възраста променя и оставя своята следа безмилостно.Лично аз се притеснявам в това отношение,колкото и да е велик някой ,не е по велик от времето.
58
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Том(Негрото) преди 14 години
Очаквам, ако това се случи, кюнтя да получи повреда още при старта...
57
0
 
0
 
! Отговори
до 61 преди 14 години
Ша седне,ша седне... Ще му направят нова седалка, те са индивидуални!
56
0
 
0
 
! Отговори
До 61 преди 14 години
Който следи всичко свързано с Ф1, много добре знае че Шуми е най-стриктния при спазване на спортния режим и винаги е бил в страхотна форма. Спорта при него е начин на живот. Преди години ми беше писнало да го гледам как ги смазва останалите, но сега ще се радвам ако ги притисне новите младоци!
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не бързайте да се радвате,да не се окаже че шуми не може да седне в болида ,толкова да е напзлнял.Не знам,вие дето сте такива фенове,виждали ли сте на живо,колко е тясна(дупката) местото за сядане на ферарито.само едно детско дупе може да седне вътре,значи че шуми трябва да е много тренирал и да мзхне всичките сланини,натрупани през време на излизането си.много се съмнявам,че ще може толкова бзрзо да отслабне или ако си направи липосукция,дали толкова бързо може да се възстанови,така че изчакайт
54
0
 
0
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
незнам какво да кажазапочнах да гледам формула 1 няколко състезания преди смъртта на Сенаслед това Шумахер ми стана любим пилот и така 12 годиникогато се оттегли през 2006 г. аз спрях да гледам Формула 1 и ето,че сега шак се завръща това е супер
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Искам гас,искам мръсен вятар,искам вятара да апи!
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Брао,брао,Лъф на място!Да дире яко искам,той ми е любимия карач!Той е цар на изкючително мръсната гас!