Локо (Пд) ще къса "люляци"

Пловдивчани ще минат като торнадо през Литекс, обеща Христо Бонев
Обновена: 16 мар 2011 12:16 | 16 мар 2011 12:16, Красимир Ангелов
7
Локо (Пд) ще къса "люляци"
Снимка: Булфото

Локомотив (Пд) ще мине като торнадо през Града на люляците, обеща Христо Бонев. Зума гарантира, че тимът му скача само за победа над Литекс.

"Дори и да бием в Ловеч, първенството няма да стане интересно. Просто Левски и ЦСКА нямат шанс за първото място, но това не пречи да ги ударим", сподели почетният президент на пловдивчани.

"Не се притесняваме от съдийски аванти за Литекс срещу нас в Ловеч. Те са най-добрият отбор в България и тяхното ръководство няма да тръгне да се излага да поръчва специални съдии. Ние ще излезем само за победа и се надявам да ги отнесем", коментира Бонев.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
GENERALA преди 13 години
Iavno Loko ste vzeme macha,dvoikata e 6,a edinicata e 1,40!!!sega e momenta da se izbochi tiraja!!!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И къде точно Бонев казва въпросният цитат, че "Локо Пд ще мине като торнадо през Ловеч" или пък, че "Локо Пд ще къса люляци"?!! Питам, 'щото внушението, което прави "изсмуканото от пръстите" на някой голЕм журналист е доста по-различно оттова, което всъщност казва Бонев, а имено ".... ще излезем само за победа и се надявам да ги отнесем"! Немога да разбера, защо в БГ журналистиката ни винаги "изкривява" нещата и винаги ги насочва по начин, който е далеч от реалното!
4
0
 
2
 
! Отговори
Минаващ преди 13 години
На този свинар,няма ли кой да му затвори устата.Задмина,Б.Б.,Патков и титаните взети заедно.Не случайно е градски съсветник от Столюпиново. ,,Там всички са наши фенове''.Госпдин Никой търси признание сред медиите ,а не гледа че бръщолеви само глупости.
3
0
 
4
 
! Отговори
аa преди 13 години
Ще къса, но има съдии.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
този верва ли си.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
DA SI NOSIAT I POMPONI