Фен контузи Адриан, Ливърпул остана без вратар

Мърсисайдци с много сериозни проблеми под рамката на вратата
Обновена: 16 авг 2019 14:24 | 16 авг 2019 14:23, Красимир Ангелов
6
Фен контузи Адриан, Ливърпул остана без вратар
Снимка: БТА

Проблемите с вратарския пост в Ливърпул са на път да се задълбочат, след като стана ясно, че Адриан е с подут глезен и участието му в предстоящия шампионатен мач със Саутхямптън е под въпрос, призна мениджърът Юрген Клоп.

Според германеца Адриан е бил контузен от фен, който е нахлул на терена в Истанбул, за да прегърне стража на "мърсисайдци" след спасената от него дузпа във финала за Суперкупата на Европа срещу Челси.

"В радостта си запалянкото е настъпил лошо Адриан и сега той ще трябва да почива няколко дни. Ако той не се възстанови до утре, на вратата на Ливърпул ще застане Анди Лонерган", каза Клоп.

Ветеранът бе привлечен в клуба само преди дни, след като стана ясно, че бразилецът Алисон Бекер ще отсъства няколко седмици заради контузията, която получи в двубоя с Норич от първия кръг на Висшата лига.

Освен на вратата, Клоп има да разрешава и проблеми в средата на терена. Аут за гостуването на Саутхямптън е  Наби Кейта, който все още не е възстановен от контузията си. Алекс Окслейд-Чембърлейн, който игра през първото полувреме срещу Челси, още не е в оптимална форма и вероятно ще остане на пейката срещу "светците".

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
8
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Прочетох статията и затова цитирах Юрген циКлоп. Именно в тази връзка беше и питането ми кое е вярното. Написаното в заглавието или написаното в статията.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре е освен заглавието да четеш и статията. Алисон се контузи на първия им мач, а този е резервния вратар за който се пише. Реално остават без сериозен вратар.. 3тия вратар обикновенно е слаб и почти никога не играещ.
3
9
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колега, не сте прочели внимателно коментара ми. Прочете заглавието и сам ще забележите, че според него отборът има само един вратар. Освен това не става ясно кой е произвел въпросния вентилатор.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как ще имат 1? ти Неможеш ли да бройш? :)
1
11
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Не е нещо необичайно вентилатор да контузи вратар. От заглавието излиза, че мърсисайдци имат само един вратар, а Юрген циКлоп твърди, че имат и други вратари. Каква е истината?

Спонсорирани публикации