Надал триумфира на US Open след епичен мач с Медведев

Испанецът подгони Федерер след триумфа в Ню Йорк
31
Надал триумфира на US Open след епичен мач с Медведев
Снимка: БТА

Рафаел Надал триумфира на турнира US open след епичен мач срещу Даниил Медведев. Испанецът спечели с 3:2 сета финала след 7:5, 6:3, 5:7 , 4:6, 6:4

Така това е четвърта титла за Матадора в САЩ, като с този успех 33-годишният испанец се доближи само на една титла от Роджър Федерер.

Надал вече има 9 победи и само 1 поражение от тенисисти, които са извън Голямата четворка. А за успехът му тази нощ бяха необходими 4 часа и 51 минути игра.

Как се разви финалът на US open четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
3
 
! Отговори
Допингираната преди 4 години
Шарапова има 18 поредни загуби от "чистата"Серина .Докато хакнаха сайта наWADAи истината лъсна.Серина зона половината забранен списък по медицински показания без да има даже диагноза.Седтра и също .Рафа е с три медикамента от забранените.
29
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 27За разлика от Шарапова, малката Уилямс може да има деца.
28
1
 
2
 
! Отговори
До аз преди 4 години
Какво глупости пишеш бре пич! ? На теб ако ти е била симпатична Америка аз си отрязвам главата! По написаното разбирам, че сърчицето ти тупти за матушка! Или му плащат да тупти така
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен Шарапова, казваш, допинг, казваш, пожелавам ти три часа бурен секс с малката от сестрите Хуйлямс
26
7
 
3
 
! Отговори
аз преди 4 години
Медведев е изключително симпатичен, скромен и възпитан мъж. Невероятен тенисист. Игра срещу една зомбината публика и един надрусан тенисист. И все пак накрая хората оцениха и таланта, и скромността му човешка и го аплодира въпреки медийното сатанизиране и политизиране. Удивен съм от оглупяването на американците. Жалко. Такава симпатична и успешна нация бяха. И тях ги разтуриха болшивиките
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой употребяващ допинг не е на почит, вкл. и Надал.
24
1
 
8
 
! Отговори
ХЛЕБАРКА преди 4 години
Трябва да си голям комплексар,за да не признаеш победите на испанеца. Моралът на Рафа не е на почит в нашите географски ширини. Жребият му не беше никак лесен, ама тези, които го мразят незнайно защо, нямат достатъчно познания за голяма част от гладиаторите на корта. Поклон пред труда на всички, които влагат сърце и душа на корта.
23
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно руснаците намериха заместител на мелдония, заради който изгоря за две години Шарапова.Очаквам руски успехи в тениса докато разкрият новия допинг.
22
6
 
4
 
! Отговори
До 19 преди 4 години
Не се ли сещаш, че пак са на допинг и затова Надал и Серина спряха да падат в ранглистата и пак се изкачиха нагоре?
21
5
 
7
 
! Отговори
Abigeil преди 4 години
Надал победи, но бъдещето е за Медведев. Страхотен Медведев! Страхотна игра, страхотна психика! Успех, момче!
20
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Триумфира"..."подгони"...таратанци. На Надалчо и Федчо винаги им улесняват жребия, програмата и всичко, което може. Все да играят вечерта по хладно, да имат достатъчно дни между мачовете. А Надал имаше "случайно" и страхотно лесен жребий - до финала игра изключително срещу слабаци, понеже други нямаше в неговия поток. Или ветерани и прилични играчи в лоша форма. Докато в потока на Медведев бяха всички фаворити и играчи във форма, като в последните мачове все срещу такива му се налагаше да играе
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 18Па не изглежда да е на 10-то в момента
18
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Надал беше в публикуваният списък на употребяващи допинг с разрешение. След като публикуваха списъка Надал и Серина май спряха да употребяват допинг и бързо паднаха в ранглистата. Надал падна до 10-то място.
17
3
 
9
 
! Отговори
БЕЗПРИСТРАСТЕН преди 4 години
Финалът си заслужаваше. Имаше всичко в този мач. Надал заслужи победата с играта си. Медведев на няколко пъти след мачовете си казваше, че пиел по цяла шепа хапчета,че имал физически проблеми. В мача това не си пролича, така че подлагам на съмнение изказването му. За съжаление Григор го изпусна и няколко точки не му достигнаха. Тенисистите са големи атлети и всякакви изказвания за допинг са неумесни. Само можем само да се радваме на успехите им.
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички вземат допинг и аз като играя тенис пия по 2 - 3 исоспорта иначе играта не ми върви :D
15
3
 
12
 
! Отговори
КОКО преди 4 години
Във възторг съм от младия Медведев! Той показва невероятна психика през цялата среща. Всичко това за съжаление липсва на нашия Гришо. Невероятет сервиз, невероятно движение по корта за отиграване на всяка топка. Това е бъдещият тенис идол в света!
14
7
 
4
 
! Отговори
men преди 4 години
всичките зобят. по добре надал да е рекордьор по титли в шлема от онова мега арогантно лИке федьо дето освен зоб му и нагаждат жребиите и съдиите свирят за него и против ноле и рафа.
13
10
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 4 години
"Най-добрият", докато не хване Джокович, да го направи смешен.
12
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без допингът Надал може да е и извън топ 100.Не всички взимат допинг.
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най - добрия тенисист за момента .