Задържаха мъж, разпорил улична котка посред бял ден

Той е на 25 години, разхождал питбул из Бургас
10 окт 2016 11:07,
89
Задържаха мъж, разпорил улична котка посред бял ден
Снимка: Reuters, архив

Полицията задържа бургазлия, разпорил с нож улична котка посред бял ден.

Инцидентът е станал в оживен бургаски жилищен комплекс пред хранителен магазин около 17 часа вчера. За случая съобщиха днес от полицията.

Бургазлията е на 25 години и е разхождал свободно своя питбул. Кучето е захапало котката, след което собственикът му извадил нож и умъртвил уличното животното.

Полицията е пристигнала на мястото на инцидента, иззела е ножа и е разпитала свидетели. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
7
 
! Отговори
Домашен любимец преди 7 години
Как да не го изкормиш такъв хубавец?!
70
0
 
1
 
! Отговори
Азът преди 7 години
Стига цензура,за тия нехранимайковци,не ги щадете😷
69
0
 
6
 
! Отговори
от миналото преди 7 години
да му се отсекат двете ръце за назидание ,защото щом посяга на беззащитните животинки колко му е да посегне и на човек,това е наказанието от миналото и деиства много поочително *** не доносен
68
1
 
2
 
! Отговори
Радо преди 7 години
До ТедиИ заради тях са ги завладели арабите. ;)
67
1
 
12
 
! Отговори
Теди преди 7 години
В древен Египет котките са били считани за свещени
66
2
 
23
 
! Отговори
Теди преди 7 години
Садистичен мухл'ьо, който си избива комплексите вземайки питбул за домашен любимец.И вече голям мъж -убил беззащитно улично коте.
65
6
 
8
 
! Отговори
ЛОГИК преди 7 години
Виждате ли? Има куче, значи "обича" животните! А ние, "кучемразците" сме били лоши, защото не понасяме пceта да ни лаят и хапят. Най-гадните същества са кyчкapите: те мразят хора, котки, жирафи, елени. Обичат само кучета и евентуално гълъби.
64
2
 
15
 
! Отговори
NAKZ преди 7 години
Тоя трябва да го накажат жестоко най-вече затова, че си разхожда кучето свободно, без намордник и каишка и създава неудобства, притеснения и опасност за здравето и живота на хората. Смятам, че 6 месеца ефективно и 5000 глоба е нормално. След това кучkapите ще станат много по-дисциплинирани!
63
1
 
20
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Питайте после, защо и Господ отвръща поглед от тази скапана нация. Садизъм издава дълбоко наслоени комплекси. Да бъде наречен този индивид човек е подигравка с човешкото въобще. И да ... това трябва да бъде подсъдно. Ненаказаността на такива гадини в последствие води до насилие върху хора - такива, които съответната гадина оценява като неспособни да се защитят. А шегите с този *** са неуместни.
62
33
 
8
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Котките са сатанински изчадия, които измъчват и покваряват хората и затова трябва да бъдат избивани по особено жесток начин. Смърт на котките!!!
61
1
 
25
 
! Отговори
Големи сте шмат-чици преди 7 години
ХА! Тоз деби-л си разхождал озлобеното псе, носил нож, бас хващам, че е слушал опасен бургаски "бг-рап" за живота на улицата "раиш ли" и на 500 метра зад него е било паркирано БМВ-то му, втора ръка. До вчера е бил на границата на колабиране от алкохол, докато е "забивал" 18 годишни заблудени патки по дискотеките. Тоя е най-доброто описание и пример за комплексирана гнида, която само хаби кислород и трови света със съществуването си. За благото на България не бих го защитил, а осакатил.
60
1
 
4
 
! Отговори
Що? преди 7 години
До Баладжията!Пък и пази боже от децата му, ако има такива.
59
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпросът тук не е за котето, бе, о.тр.е.пки такива... Ами, ако този питбул беше решил, че му се ръфа човешко? И нападне някой ваш близък, примерно? Или, ако стопанинът му нещо реши, че не го кефите и ви заплаши с ножа си? Тогава какво? Вие разбирате ли какъв тотален *** защитавате?
58
1
 
13
 
! Отговори
Баладжията! преди 7 години
До Анонимен 58Това не е да ценим българин, а ***. Закона не го интересува какъв е. Щом му стиска да извърши подобна простотия без някакво логично обяснение, той не заслужава да се взема на сериозно като човек. Явно не му стига мозъка, нервите, морала, ценностите и т.н., за да бъде стойностен човек. Има си принципи и човешки ценности (които в най-крайния случай гласят зъб за зъб, око за око). Не казвам гилотина, а наказание! Садизмът е престъпление и то много нисшо такова, примитивно, жалко.
57
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 58Не съм съгласен, че този може да се квалифицира като човек и ме е срам, че е се е родил в България. Не мисля, че би липсвал на някой освен на майка си ако го няма.
56
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да кажем, умъртвил е котето, за да не се мъчи, след като го е нахапал питбула. Това, обаче, поражда два въпроса, заслужаващи доста голямо вниманиеи и глоба, ако не и затвор:1. Защо разхожда опасно куче без намордник?2. Защо носи нож?Ако кучето беше нахапало някое дете, какво, него също ли щеше да го привърши?
55
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 55Какво искаш да кажеш с това? Все едно котката го е нападнала и животът му е бил в опасност и едва ли не е бил принуден да убие котката за да си защити живота. Ако случаят беше такъв, не мисля, че някой щеше да го осъди. Обаче да убиеш беззащитно животно само заради кеф... и то пред очите на много хора, сигурно и деца... е това как да го оправдаем?!
54
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
sobstvenik na pitbul ot burgas ... sega da my ymartvqt ky4eto i nego posle
53
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изод . На гилотината . В катрана да ври.
52
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудно ми е как може да има хора, които да казват "вие понеже оправихте престъпността, та почнахте и с котки да се занимавате".Тези са точно същите психопати като този с кучето - мислят си "голяма работа, една глупава котка". Но... нещата са по-сложни. Промяната започва от малките, незначителни неща.