Ужас на "Хемус", камион блъсна кон, коли го разнесоха по асфалта

Има значителни щети по колите и пътя
16 окт 2019 14:13,
70
Ужас на "Хемус", камион блъсна кон, коли го разнесоха по асфалта
Снимка: Pixabay

Кон е блъснат от товарен автомобил на автомагистрала „Хемус“. Това съобщиха от полицията в София. Сигналът е подаден около 6.40 часа на 15 октомври на тел.112. Съобщено е за блъснат кон в района на 51 км на автомагистрала „Хемус“ в посока Варна.

Още по темата


Пристигналите на място полицейски служители установили, че животното е блъснато от товарен автомобил „МАН“, след което през тялото му са преминали и два леки автомобила, движещи се в същата посока. При инцидента са нанесени значителни имуществени вреди по автомобилите и инфраструктурата.

След бързи оперативно-издирвателни действия е установен и задържан собственикът на коня- криминално проявен мъж от с. Разлив. По случая в РУ - Правец е образувано досъдебно производство, работата по което продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
Магистралата - не е за Коне , а за камиони,За да е Магистрала - трябва е да е оградена - за достъп на животни,А , ако Коня беше блъснат от Лек Автомобил,.щеше да има човешки Жертви,.Стига с Тия Коне,Мислете за Живота на Хората
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом се разхождат животни по магистралата значи нещата въобще не са добре.Някои пак не си е свършил работата,както винаги.Все пак е България и това нещо се приема за "Нормално".Добре дошли в Народна Република БОКОВИСТАН !!!!
52
10
 
3
 
! Отговори
До седящия асфалт преди 4 години
Съвсем друго нещо са магистралите на Радев и Нинова.
51
4
 
13
 
! Отговори
Майкаиндия преди 4 години
2005-а година в Гърция, карах по магистралата Егнатиа одос или Виа Егнатиа , близо до Комотини имаше труп на доста едра мечка в аварийната лента. После по гръцките телевизии показаха, че е била убита от бракониери и изхвърлена там нарочно, уж е прескочила мрежата. Там има доста потурчени помаци.
50
8
 
18
 
! Отговори
ядем асфалт преди 4 години
Това са на ГЕРБ магистралите, коне, крави, кози се разхождат, мантинели и огради няма, ако имаш късмет просто някоя яма в асфалта те довършва и това е.
49
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че е бил камион, че ако бяха коли, щеше да има жертви. При 150 км/ч, да се блъснеш в нещо тежащо около тон, колкото ти тежи колата е мнооого лоша идея. Жалко за животинчето. То не е виновно, че магистралата не е обезопасена, а за някои хора законите просто не важат. Вчера на Южната дъга отново видях каруца. Защото защо не.
48
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веднага шофьора да съди държавата че не е обезопасила пътното платно от навлизане на животни за 200 000 лв иск веднага
47
2
 
11
 
! Отговори
до 41 преди 4 години
Вероятно и другите две коли зад камиона и те нарочно са го ударили, за всеки случай.
46
0
 
26
 
! Отговори
anon преди 4 години
... точно щях да напиша, че никой с целия си акъл не би ударил животно нарочно- най- малкото такива поразии стават по мпс-то, че не си заслужава дори да си някакъв болен садист... жалко за коня...
45
3
 
8
 
! Отговори
До анонимен42 преди 4 години
Е,мнооооого си т*ъ*п, Саше!
44
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може би този собственик на коня нарочно го е иакарал на магистралата, за да гледа сеира, как колите катастрофират, празнувайки така второто дете на 12 годишната си дъщеря.
43
1
 
30
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Добре,че е камион,а не лек автомобил.Отново щяха да загинат невинни хора,заради безотговорността на някой!
42
1
 
35
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До 43Тролиш ли мушморокКой нормален ще блъсне нарочно кон.Такъв удар може да убие шофьора а за щетите по камиона да не говорим.Хиляди
41
2
 
24
 
! Отговори
anon преди 4 години
не е бил кьорав шофьора, ми коня кротко си е пасял до магистралата и в един момент се е подплашил и е хукнал към платното. вероятно камионджията не е имал никакъв шанс да отреагира.
40
37
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нарочно е блъснал коня тоя ***, отзад са видели как е завил за да го удари (Просто отвратителни бг дибили няма думи за такива, видя се какво писаха за нас в англия.
39
46
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХмКьoрав ли е бил шофьорът на МАН-а и с каква скорост е карал, та не е "видял" и не е могъл да спре, та е убил хайванчето. Същото се отнася и за двете доубили го леки коли. Деца имате бе, yбийци, за тях си помислете. Такива като вас може да ги свършат и тях. Природата има свои закони. В природата няма подкупи, няма и перчене - вижте, колко велик съм...
38
2
 
18
 
! Отговори
Гойко Митич преди 4 години
Съмнявам се конят да е избягал от цирк.
37
3
 
24
 
! Отговори
На съда е ясно. преди 4 години
Сега ще накажат коня и готово.
36
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
цигаРи!
35
0
 
46
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Ако първоначалният сблъсък не беше с тир, а с лек автомобил, най-вероятно нямаше да се размине без човешка жертва/жертви. Жалко за кончето. Жалко и, че не можем като общество да създадем сигурност и ред за нас и за децата ни.