Мъж почина пред болница минути след изписването му

Той е издъхнал пред очите на близките си
29 окт 2021 09:43, Ния Христова
166
Мъж почина пред болница минути след изписването му
Снимка: БГНЕС
69-годишен мъж е починал само минути след изписването му от COVID отделението на болницата в Елхово. Трагедията става пред очите на близките му, които са там, за да го приберат вкъщи.
 
"Баща ми беше настанен в болница на 18 октомври с двустранна бронхопневмония. В началото състоянието беше по-леко, започна да се подобрява, но после се влоши. Имаше нужда от кислород, поставиха го на кислороден апарат. Вечерта, преди да го изпишат, ми казаха, че състоянието му се подобрява, но остава критично. Казаха, че е започнал да изхвърля течности, което е добър знак, но следващите 3-4 дни са критични и трябва да го наблюдават", разказа пред Нова тв Иванка Георгиева, която е дъщеря на починалия.
 
На сутринта обаче мъжът е изписан, а за това разбира близка, която всяка сутрин му носи храна. Роднините му не са били уведомени. 
 
Дъщеря му твърди, че мъжът не е можел да се движи и е бил в тежко състояние.
 
"Поисках да ми кажат какво е състоянието му. Дойде една санитарка, връчи ми епикризите и едва ли не ни изгониха. Докато слизахме по стълбите в болницата, състоянието му се влоши. Виках за помощ, звънях, но никой не дойде. Стояхме 15-20 минути на стълбите. От Бърза помощ дойдоха, когато вече беше починал", разказва внукът на починалия.
 
От болницата до момента не са излезли с позиция по случая. Близките на мъжа са сигнализирали разследващите органи. Прокуратурата се е самосезирала по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това се случва по-често от колкото някой хора си мислят. Вижте в нервното как си отиват, да не ползвам друг израз, хората като кучета с едун параван да не се стресират другите и сами. Има случаи даже в безсъзнание се изписват...
140
1
 
1
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Като не се ваксинирате, ето го резултата. 95% починалите от коронавирус, не са ваксинирани. Факт!
139
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Миналата година имаше пак подобен случай, починал мъж по стълбите.. Хем ти задължават да плащаш здравните осигуровки хем ти остават по стълбите да хвърлиш топа..
138
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали са му боднали ремдисивир според протоколите? До колкото знам от него тялото започва да се пълни с течности! Даже при подобрение, ако си на туй лекарство може да ти спрат бъбреците и да се напълниш с вода в белия дроб.
137
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изписали са го, за да не им почине в отделението...много я тачат тази практика
136
0
 
6
 
! Отговори
До 148 преди 2 години
...да се съдят до дупка.>>>>Прав си без никакво съмнение.Въпросът е кои да бъдат съдени.Най-напред тези,които въведоха правилата за лечение-срокове по клинична пътека и стандарти за диагностика и лечение.Изписан пациент вече не е пациент,нищо,че е на стълбите пред болницата.По предписание трябва Спешна помощ да установи състоянието и да се вземе решение какво да се предприеме.Гениално,нали.Защо да е по-лесно,като може да е по-трудно.Не за съд,за разстрел са тези,дето за тях се вдигат самолети за
135
3
 
7
 
! Отговори
Киро лъжата преди 2 години
Здравната система като Бойковата,крадлива система. Не знам какъв *** трябва да си за да гласуваш за тиквата.
134
5
 
2
 
! Отговори
Хахахах преди 2 години
Много моля, да се съобщават такива новини само ако човека е ваксиниран, иначе към статистиката и да не ми губят времето.
133
15
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Радев погубва малка България.
132
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво че са го изписали докато близък е бил в близост, да стане свидетел на случката. Иначе щяха да приберат трупа от улицата, щяха да го сложат на легло и щяха да информират близките че е издъхнал от старост докато е спял в леглото си. Мдааа, добре че се махнах от тоя кл00зет наречен България.
131
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацаров не биваше да напада лекарите, а да каже " Пази боже". Ето, и при него умират хора пред болниците.
130
1
 
7
 
! Отговори
Така е преди 2 години
Маса хора се подиграват и не взимат на сериозно вируса. Ще има още трагедии и смърт. Хора ще умират по домовете си, по улиците, на стъпалата пред входове на болници.
129
5
 
8
 
! Отговори
Един преди 2 години
Като знам какви ПОСРЕДСТВЕНИ хора са завършили медицина, откровенни бездарници, не се учудвам вече на нищо. Проблемът е, че никога няма осъдени лекари. Какъв професионалист си, когато не носиш отговорност за работата си?
128
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацаров, направи коментар. Да позная. Борисов е виновен.
127
7
 
8
 
! Отговори
пена преди 2 години
Гарантирано от Радеф!
126
0
 
4
 
! Отговори
Всеки, който... преди 2 години
... се чувства лекар, знае какво е пеницилин и как 100% се лекува ковид / гледам, че тук е пълно с такива експерти/, е свободен да открие знахаро-лечителска практика. Само за година, след като славата му се разнесе. ще стане милионер. Защото ще е спасил хиляди човешки животи!Успех, лечители!
125
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-еероятно човекът изобщо не е имал ковид, но са го пуснали по пързалката
124
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Банкянския Ту луп прокара закон, който даде права на докторите да убиват безнаказано. Докато това нещо не се ревизира и анулира, ще търпите и ще мигате на парцали. Докторите са обявени за провилегирована каста със закон, при положение, че в България Конституцията забранява всякакви групови и съсовни привилегии.
123
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доктора, подписал епикризата, както и санитая, който е изпроводил човека навън - в затвора! Срочно!
122
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почна се.. хората да умират по улиците..