Сваленият Милен пак качен по Нова

Водещият се връща на екран през уикендите
3 фев 2010 07:00,
212
Сваленият Милен пак качен по Нова
Снимка: БГНЕС

Сваленият преди седмица от екран Милен Цветков се връща пак като водещ, пак по Нова телевизия и пак в "Здравей, България", но в съботно-неделния му вариант.

Още по темата
Първото издание, в което Цветков ще се завърне, се подготвя за края на месеца, след като бъдат подготвени новата концепция и декорите на предаването му, научи Dnes.bg.

От медията обещават, че то ще е по-лежерно и ще съответства на характера на уикенда.

Милен взел със себе си целия екип, включително и досегашните коментатори Мон Дьо, професор Вучков и Люба Кулезич.

От Нова тв съобщиха, че новият водещ на делничния вариант на "Здравей, България" ще се появи на екран в средата на месеца.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
2
 
0
 
! Отговори
zritel преди 14 години
РАДВАМ СЕ ,ЧЕ ГО ВРЪЩАТ-ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА НИЩОЖЕСТВАТА И ПРОСТАЦИТЕ В САЙТА -ВИЕ НЕ СТЕ НА НИВОТО МУ И ЗАРАДИ ТОВА ЗЛОБЕЕТЕ.. !! НЕ ВИ МЪЛЧЕШЕ ,КОГАТО ГО ПЛЮЕХТЕ В ЕФИР И МУ ПОДВИКВАХТЕ ,ТА ЗАРАДИ ТОВА СЕГА ЩЕ СЕ ПРЪСНЕТЕ ОТ ЯД ...!!! ДОБРЕ ДОШЕЛ ОТНОВО МИЛЕНЕ-НАЙ ДОБРИЯ ВОДЕЩ СИ ... !!!
189
1
 
0
 
! Отговори
1222 преди 14 години
...Tipichen gnusen gei e Milen,vaobshte da ne go vrashtat........!
188
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да не би турска сапунка и Милен Цветков да са избор?Избор е Дискавъри,НГ и Енимал планет.И все пак НОВА е по-добре от сочената за най-гледана БТВ.БТВ издевателства над зрителя със сапунка в параймтайма,***,*** телевизия.Нищо свястно няма там.Даже "Нека говорят" не се получава,просто Росен Петров не може да "кеворкира".
187
0
 
1
 
! Отговори
До Нова тв преди 14 години
Ръководството на Нова, не виждате ли, че от този човек нищо не става. Много хора спряха да гледат телевизията ви заради просташките му изцепки. Как може да се отнасяте толкова пренебрежително към публиката си? Толкова ли няма други достойни хора, които да водят предаванията ви в Нова?Как е възможно да пускате на екран толкова *** и комплексиран човек?Някой на ръководен пост в Нова стои зад гърба на това жалко, човешко подобие.Гаврите се със зрителите си.
186
0
 
0
 
! Отговори
Писна ми преди 14 години
До 185 - да не би Нова да са спрели турските сериали?! Гледай си Милен мазника, но не ми прави на мен забележка, че не го харесвам...Той е ограничен, невъзпитан, но с голямо самочувствие...По-велик от него няма..
185
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ми гледайте турски сериали по бтв бе, аз ще си гледам Милен по Нова.
184
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ми гледайте си го щом сте такива фенове на българската телевизия :)
183
0
 
1
 
! Отговори
зрителка преди 14 години
и сега какво? вместо да го махнат окончателно, ще му гледаме арогантната самонадеяна физиономия през почивните дни, та да се откажем окончателно от тази телевизия в сутрешните часове. После ако няма връзкарчета без всякакво покритие, здраве му кажи!
182
0
 
0
 
! Отговори
uzi преди 14 години
и така, до тук с НОВА ТВ, да сия гледат *** и *** тя е техен продукт. нека им е вътре!!!!
181
0
 
0
 
! Отговори
Цветко Миленков преди 14 години
коментарите са "против" този клоун, отчасти телевизията дето си го отглежда и изобщо против МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ! Само че М.Ц. клечи в засада и слага минуси на нехаресващите го .........
180
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
И моето общо заключение за повечето водещи на т.н. Шоута. "***-това звучи гордо". Въпросните, вместо изядат с парцалите разните крадльовци, гордо ги ласкаят с прозвището "политици". Какъв политик е Бисеров или Данчо Салфетката. Ами "бомбата", която хвърли Кольо Парамов за Костов? Няма такова нещо...
179
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
за 177 Ти ли си виновникът, че не е порасъл повече? Вземи, та се засрами!!!!:-)))))))))
178
0
 
1
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
за 138 Виж, до голяма степен и ние имаме вина. Не учим децата си на добро и лошо. Моите хлапета са на 23 и 21 години. Ако можеха Милен, Слави, Иван и Андрей да чуят тяхното мнение, мигом биха се удавили. Дори и пропагандата трябва да се прави с ум. Ей, тия, дето списват този сайт. Бе, търговецът на наркотици, контрабандистът,производителят на менте храни е ПРЕСТЪПНИК, а не бизнесмен.
177
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТОЯ ЕДНО ВРЕМЕ В 2РО ЕСПУ "ЕМИЛИЯН СТАНЕВ" РЕДОВНО МУ НАБИВАХ КАНЧЕТО, НО ЯВНО МУ Е БИЛО МАЛКО.ТЪПО ***.
176
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе разкарайте го този бе, колко да търпим лошото му поведение и обноски в ефир.
175
0
 
0
 
! Отговори
Веселина преди 14 години
Досада... Толкова ли няма нови лица, ами едно и също, омръзнало до смърт... Пфу, хич няма и да гледам български телевизии отново, така или иначе предпочитам DISCOVERY.
174
0
 
1
 
! Отговори
Шменти Капели преди 14 години
то пък не би Милен не би чудо...изобщо не му е в телевизията мястото..та той дори не може да говори правилно...така се бяхме успокоили като го махнаха
173
0
 
1
 
! Отговори
таня преди 14 години
Пак ли!!!! този самодоволен самохвалко ,изгарящ на екрана от ИРОНИЯ -махнете го за да се гледа Нова Тел. Умоляваме Ви!! Не правете сделка с този "Журналист"
172
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
стига сте ни занимавали с тоя ***!!!!!!!!!!!!
171
0
 
1
 
! Отговори
ВАСИ преди 14 години
БРАВО!ОТНОВО НЕКЪДЪРЕН ЖУРНАЛИСТ ЩЕ НИ ДРЪНКА!ТОВА Е ПОРЕДНАТА СДЕЛКА МЕЖДУ МЕДИЯ И ЖИРНАЛИСТ.НЕКА МИЛЕН ДА СИ ГЛЕДА ЗДРАВЕТО!