Окръжният съд в Шумен подновява делото "Килърите"

Сумиста и сие са обвинени в три поръчкови убийства
23 яну 2012 09:19,
4
Окръжният съд в Шумен подновява делото "Килърите"
Петър Стоянов идва в Окръжния съд. Снимка: Булфото

Шуменският окръжен съд подновява от днес заседанията по делото "Килърите".

Процесът тръгна на 27 юни миналата година, по него са обвиняеми шест души - Петър Стоянов - Сумиста, Васил Костов - Кеца, Янко Попов - Туцо, Райчо Стойнев, Георги Вълев и Петър Атмаджов.

Още по темата

Те са обвинени в редица престъпления, три от които са поръчковите убийства на Борислав Георгиев, Румен Рачев и Петър Лупов.

През 50-те дни на седемте заседания, проведени през миналата година, бяха разпитани около 60 свидетели, половината от записаните в списъка.

Десетина пъти бе искан и отвод на прокурори и съдии. Очаква се делото да приключи в началото на юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
БайГаньо преди 12 години
ЦЕЛИЯ ПРЕСТЪПЕН СВЯТ В БЪЛГАРИЯ ПОД ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ГОЦЕ И ТРАКТОРА СЕ ОПИТВА ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ ДА СВАЛИ ГЕРБ.А ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ БОЙКО И ЦЕЦО РАБОТЯТ ЗДРАВО И СА СЛОЖИЛИ СКОБИТЕ НА ТРАКТОРА.И ТОЯ ПУНДЬО СЕРГЕЯ И ТОЙ НАРЕДЕН ..БАРАБАР ПЕТКО С ...ЖЕНИТЕ А ПЪК ЖЕНА МУ-С МЪЖЕТЕ....ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ НАПЪНИ НА ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ НАЧЕЛО С ГОЦЕ И ТРАКТОРА.
3
2
 
4
 
! Отговори
varg преди 12 години
не се надявай нищо няма да свършат.
2
3
 
3
 
! Отговори
Шушу-мушу преди 12 години
Ганчев, моето момче, нищо няма да свършат!Да си припомним, че оправдателната присъда по делото "Борилски" беше точно в Шуменския съд!
1
5
 
7
 
! Отговори
Жорж преди 12 години
Дано поне Шуменският окр. съд свърши някаква работа и съдебният процес да завърши с осъдителни присъди... Защото съдия Магдалинчева по делото Наглите и съдия Ченалова по делото Октопод са пълна скръб - ще оправдаят обвиняемите и верни на папагалската методика на СГС, ще се произнесат: няма категорични доказателства за виновност на обвиняемите, затова се оправдават по всички обвинения. И така се "съди" в СГС и САС вече 14 години!