Съдят жена за незаконно присвояване на 27 289 лв

Ощетеният е клиент на банката, в която работела обвиняемата
31 май 2022 01:00, Йоана Цонева
16
Съдят жена за незаконно присвояване на 27 289 лв
Снимка: БГНЕС

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу 49-годишна жена, незаконно присвоила над 27 000 лева.

За времето от 15.06.2018 г. до 25.03.2019 г. в условията на продължавано престъпление с 22 деяния, обвиняемата Д.Ф. незаконно присвоила чужди пари в размер на 27 289 лева. Д.Ф. работела в банка в гр. София, в сектор „обслужване на клиенти“. Обвиняемата без да има това право изменила компютърните данни и правата за оторизация на онлайн банкирането на Е.К., въвела личния си мобилен телефон в системата на банката и по този начин всички кодове за оторизация за онлайн банкирането на Е.К. били изпращани на нея. Така тя присвоила от неговата сметка 27 289 лева, предаде БГНЕС.

Още по темата

За престъплението сигнализирал Е.К. през 2021 г. Тогава по случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 202. В хода на разследването са направени множество експертизи и са разпитани свидетели, които сочат Д.Ф. като автор на деянието.

Предстои делото срещу обвиняемата да продължи в Софийски районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
3
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 година
Ако беше откраднала, 27 милиона или повече, нямаше да те пипнат. Сега гладната,св. Тройца, ще те ошушка до последния лев, законно
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За 27 хиляди съд и присъда, а за изнесени пари в чували и кюлчета - пълно мълчание. При това тези 27 хил със сигурност са били възстановени на още тения от банката, докато откраднато то от държавата няма кой да върне
10
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демек има и законно присвояване.
9
0
 
1
 
! Отговори
Софийска Кифла преди 1 година
До 9 не си прав у София се получават по-високи пари и заплати за разлика от провинцията. Стандарта е висок и е скъпо на градско. Често от провинцията жените отишли на градско имат нужда от допълнителни доходи от приятели, любовници, клиенти общо казано допълване на доходите и от проституция, когато жената е с лош вид тогава нещата опират до кражби.
8
0
 
3
 
! Отговори
Наказание преди 1 година
Какво присвояване? Това си е 100% КРАЖБА и ИЗМАМА. Явно жената не е могла с проституция да си осигури допълнителни доходи. Най-строго наказание за тая крадла и да бъде татуирана на лицето да се разпознава от всички хора че това е крадла.
7
2
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Като са и плащали 800 лв заплата в банката е така. Заплатите са смешни, всеки се чуди какво от къде да открадне
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да беше само тя...
5
2
 
1
 
! Отговори
Линда галопа преди 1 година
И като е на 49 години няма ли нужда от шопинг?Не смятам да ставам монахиня след 19 години.Не са и обяснили как да ги вземе законно.
4
1
 
3
 
! Отговори
Ганчо Гришев преди 1 година
Кражба колко може.
3
8
 
7
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Тиквата крадна законно 60 милиона у чували :)))
2
0
 
8
 
! Отговори
Ммм преди 1 година
Много интересно. Когато е обикновен човек му исписваме имената, къде е работил всичко. Все пак ни се показва за назидание да некрадем. А едни господа окрадаха милиарди, там няма ни имена ни нищо.
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аха, значи има и законно присвояване!