Адвокатът на Тръмп: Ким Чен Ун бе поставен на колене

Лидерът на КНДР молел за среща с американския президент
6 юни 2018 22:45, Петя Славова
31
Адвокатът на Тръмп: Ким Чен Ун бе поставен на колене
Снимка: БТА

Адвокатът на президента на САЩ Руди Джулиани заяви, че севернокорейският лидер Ким Чен-ун е "бил поставен на колене" и че след отменената среща на върха между двамата лидери е "молел" за среща с Тръмп, предаде ДПА.

Джулиани, който е на посещение в Израел, подчерта, че Тръмп е отменил срещата с Ким, защото севернокорейският лидер е отправил заплахи за ядрена война и обиди към висши американски представители, пише БТА.

Още по темата

"Казахме, че при тези условия няма да има среща на върха", заяви Джулиани на конференция за капиталовите пазари в Тел Авив, организирана от вестник "Глоубс". "Ким Юн-ун падна на колене и молеше за среща - тъкмо това положение, в което бихте искали да бъде", заяви Джулиани, като сбърка името на севернокорейския лидер, като го нарече"Ким Юн-ун" вместо "Ким Чен-ун".

Джулиани е бивш кмет на Ню Йорк и е смятан за близък довереник на президента. Той представлява Тръмп в разследването на специалния прокурор Робърт Мълър за руска намеса в президентските избори през 2016 г. и възможни връзки на предизборния му екип с Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
8
 
! Отговори
невероятно,но факт преди 6 години
Това изказване на Рудолф Джулиани показва колко ниско е паднал американският елит.Даже Ким Чен Ун да го е направил Джулиани не би трябвало да го каже!? Може би с това изказване се цели срещата да бъде провалена!?Колкото и неприятно да е за американците "ненормалният" Ким им даде един урок по държавническо поведение!
26
1
 
17
 
! Отговори
политик е преди 6 години
До Ха-ха-ха!Казва каквото му напишат!А иначе направо са бесни!
25
5
 
25
 
! Отговори
чичо Гошо преди 6 години
До Анонимен 15 Тези които накараха Ким да "клекне" са Русия и Китай!Американската политика за разпалване на война в Корея а от там и създаването на нестабилност и срив в икономиките на държавите в тоя регион и по-точно Китай не сработи.В изказване на Путин се подчертава,че Русия стои плътно зад Северна Корея,което е гаранция,че американците ще останат с пръст в устата.
24
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иска им се на тъпите американци. Северна Корея не е Сирия.
23
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахахха троловетее реват :))) Унищожението на САЩ пак се отлага и се предаваме....обачее ги убихме от страх. Хахахахаххаха аз като гледам САЩ изобщо , не са умрели от страх. Само един е напълнилл гащите.
22
4
 
25
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Глупости ! Рижко го е страх корейските ракети да не почнат да падат на Западния бряг...
21
3
 
34
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 6 години
Руди Жулияни май нещо се е объркал
20
2
 
24
 
! Отговори
там преди 6 години
Тона е фейк нюз...
19
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шишко освен велик пълководец излезе и отличен дипломат Помпео бягаше като линейка напред назад да търси среща с Ким сега янките пак изопачават нещата.
18
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краварите губят позиции, Ким ги постави в положение да бягат от него и да се крият като мишки. Още преди началото на преговорите Ким е вече две обиколки напреде.
17
3
 
21
 
! Отговори
хахахааааа... преди 6 години
много съмнение....
16
4
 
31
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Интересно, ако питат адвокатът на отсрещната страна, той пък какво ще лъже? На всеки му е ясно, че перчема губи позиции, и му трябва някакъв плюс, за да позамаже разклатилото се положение.
15
5
 
27
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Защо изобщо се хранят надежди, че Прасчо ще унищожи ядрения си арсенал? Това няма да се случи. Не казвам, че е добре, но няма да се случи....
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Адвоката на Тръмп беше и два мандата кмет на Ню Йорк. Нищо не се споменава в писанието.
13
34
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТHE Патриот 15Пишман "патриоте" на тебе понятието метафора, известно ли ти е? Или за вас руските патриоти е неразбираемо?Да!Точно Тръмп бе този който накара Ким да клекне. Въпреки врявата дето вдигахте че Тръмп не се отнасял с уважение към дебелото. И че не бил президентшъл:) А тая статия дето я препечатват по цял свят е с цел да ядосат дебелото и да се опъне пак на Тръмп. Хич не им се иска Тръмп да постигне победа ,
12
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя адвокат ся кво, иска да провали и тая среща ли.. ?млъквайте всички, сядайте и се разбирайте, да не идвам аз да ви бия шамари.
11
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже името не знаят на "великия" Ким, хахаха
10
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куриоз е да го каже докато той самия се намира на колене пред шефовете на краварите в и3сраел
9
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако тоя е "на колене", нашите на какво са? Или са просто "в партер"?Ба си *** тълкуване...
8
5
 
43
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
Адвокатът на президента дава политически изявления и то за международни отношения????Та той няма никакви правомощия да го прави...Ама нали Тръмп обича да се съди и е свикнал да ползва адвокати за щяло и нещяло-може по навик да го пуска.Впрочем,накрая на Тръмп(и САЩ) може да им потрябват адвокати-когато се изправят пред съда на историята.