Млада певица бутна Веско Маринов. Записа нов хит на властта

"Да бъдеш гербер не е лесно!", пее Соня Иванова в ГЕРБерската песен
Обновена: 12 юли 2012 15:01 | 12 юли 2012 10:25, Красимир Ангелов
442

 

Легендата на родната естрада Веселин Маринов скоро може да загуби първото място в музикалното сърце на редовия член на ГЕРБ, след като младата певица Соня Иванова изпя новия химн на управляващата партия. Освен че е по-млада, по-красива и очевидно не се поти, Соня възпя любимото си цвете – гербера, визирайки управляващата партия.

Не искам сухи вейки, голи клони, а гербер жив, надмогнал снеговете

Песента "Да бъдеш гербер не е лесно" се превърна за часове в тотален хит в нета, а самата певица скромно призна, че идеята за парчето е изцяло нейна.

"Да бъдеш цвете никак не е лесно, поникваш и внезапно разцъфтяваш, а после трябва да се бориш честно, със зноя, със студа, да не избягаш. Така и герберът след битка неуморна цвят разтваря. Преборил се със бури, с вятър леден, на всички красотата си раздава", се пее в новия ГЕРБерски хит.

"Не искам сухи вейки, голи клони, а гербер жив, надмогнал снеговете. Да ми напомня, че през всичките сезони по пътя не са страшни ветровете", раздава глас Соня, която участва и в риалити формата X Factor, а преди няколко месеца се пробва и в българската песен за Евровизия. На този етап остава загадка защо там младата певица изпя песента "Финална любов", а не точно новия си хит, който със сигурност обещава да се превърне в сензация.

Текстът на песента е на Иван Тенев, а музиката и аранжиментът са на Димитър Гетов.

Интересно съвпадение е и фактът, че видеоклипът е заснет край Бистрица, където премиерът Бойко Борисов бележи голове за местния футболен "Витоша".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
2
 
4
 
! Отговори
SAVCHO1950gdg преди 11 години
НОРМАЛНО Е ВМИРАСАНИЯТ И ЗПОТЕН *** ВЕСО ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕНЕН ОТ ТОВА МЛАДОТО *** !!!
289
2
 
12
 
! Отговори
Градинар преди 11 години
Излезе, че момата фалшифицирала текста на "Агент Тенев". Пак изпълзя поредната калинка върху клюмналия гербер. Май всичко в ГЕРБ е фалшиво- фалшив пожарникар, фалшив физкултурник, че и фалшив президент си сложиха. Сами пачките, които откраднаха са истински!
288
2
 
8
 
! Отговори
:)) преди 11 години
Сигурно това е и мистериозната дама до Борисов- тя си призна по ТВ, че го харесва, /той- нея- защо не? Като цяло е много смешно :) Смешна песен, смешно момиче, смешни коментари....Малко ми е жал за нея, но пък знае ли човек докъде може да стигне по този начин...Всеки си има трикове
287
1
 
12
 
! Отговори
Ален мак преди 11 години
Що не си направят един конкурс "Ален гербер".
286
1
 
12
 
! Отговори
НАРОДЕН преди 11 години
ИЗГЛЕДАЙТЕ КЛИПА БЕЗ ВКЛЮЧЕН ЗВУК !ЕГАТИ САМОДЕЙНАТА ИСТОРИЯ !МИСЛЯ, ЧЕ ГЕРБЕРЪТ Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНО ЦВЕТЕ .ГМО !ТАКА ИЗЛИЗА, ЧЕ И ТЕКСТА Е ГМО !ДА ОСТАНЕШ ЛИЧНОСТ НЕ Е ЛЕСНО !ПЕСЕНТА ЗА ДЕТЕЛИНИТЕ НА ЛИЛИ Е СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО !ПЕСЕНТА НА ЕМИЛ ЗА ТРЕВАТА Е ПАК ТАКА !ИВАН ТЕНЕВ ДОСТА СЕ Е ИЗЛОЖИЛ !
285
1
 
12
 
! Отговори
mavrodiev преди 11 години
ТРУДНО Е ДА СИ ПОЕТ !НО ПО-ТРУДНО ЕДА БЪДЕШ ... ВЪРТОЛЕТ !!!
284
1
 
8
 
! Отговори
storm преди 11 години
Ба си гъзолизачите ! От тук нататък ще им е лесно :)
283
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може да се пее и за кукувицата:Да бъдеш кукувица не е лесно,да имаш вяра не е леснополиташ и внезапно изглупяваш/х2/Да бъдеш кукувица не е лесно/х2/
282
2
 
6
 
! Отговори
hmpf преди 11 години
(пр.)Да бъдеш цвете не е лесно,да даваш обич не е лесно,поникваш и внезапно разцъфтяваш.Да си кокиче не е лесно,да имаш вяра не е лесно,поникваш и отново разцъфтяваш. (x2)Да си кокиче никак не е лесно. (x2)Да бъдеш цвете не е лесно.
281
1
 
8
 
! Отговори
hmpf преди 11 години
(пр.)Да бъдеш цвете не е лесно,да даваш обич не е лесно,поникваш и внезапно разцъфтяваш.Да си кокиче не е лесно,да имаш вяра не е лесно,поникваш и отново разцъфтяваш.Да си кокиче никак не е лесно.Не искам сухи вейки, голи клони,а жив бял цвят, надмогнал снеговетеда ми напомня, че през всичките сезонипо пътя не са страшни ветровете.Да си кокиче никак не е лесно,поникваш и отново разцъфтяваш.Така минават пролет, лято, есен,но затова животът продължава.
280
2
 
10
 
! Отговори
hmpf преди 11 години
Жалко, че такива хубави гласове се продават на преходни политически интереси.Мелодията е чудесна, но се пее предимно за кокичето. :) Предлагам ремонт на текста:Соня ИвановаКокичеДа бъдеш цвете никак не е лесно,поникваш и внезапно разцъфтяваш,а после трябва да се бориш честносъс зноя, със студа, да не избягаш.Така кокичето със чашка бяласлед битка неуморна цвят разтваря.Преборило се с бури, със вятър леден,на всички красотата си раздава.
279
2
 
8
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
"Да бъдеш гербер на тесно не е лесно!", пее Соня Иванова в ГЕРБерската песен
278
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
крайно време е тези "песни" и "поезия" да влязат в учебниците по пеене. може и в матурата
277
4
 
6
 
! Отговори
АГЕНТ 007-ГОЦЕ преди 11 години
Едно е сигурно другари и другарки: ГЕРБ не биха платили за такова нещо. Централният въпрос, който трябва да си зададем тогава е - кой го е направил? Ха сега да ви видя колко знаете _I_
276
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато вярата в промяната беше спонтанно изразявана от целия народ, то подмазването на певците и поетите пред БКП и ГЕРБ е чист клиентелизъм
275
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Соня Иванова - българската лейди Гарга
274
1
 
12
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...КУДЕ МИ Е НОЖИЦАТА...?
273
3
 
15
 
! Отговори
Хари преди 11 години
Песента е ужасяващо пошла, и като мелодия, а да не говорим като текст, макар да не е точно чалга, но е явление от същия сорт. А да пееш таквизи "шедьоври", с които да се слагаш на властта, си е духовна проституция. Направо си е готова за магистрална работничка - нали сега все магистрали се строят - ура!.. Тия гербери са уникални ид*оти.
272
1
 
7
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...ЛЕКА НОЧ ВЕЛИКИ БУЛГАРИ...УТРЕ ОШТЕ ПО ШТАСЛИВИ И АСФАЛТИРАНИ...!
271
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имаме ГЕРБ /гастро - езофагеална рефлуксна болест / киселини, оригване, тежест под лъжичката и гадене

Спонсорирани публикации