Осъдиха трима афганистанци за убийството на 13-годишна

Те преди това изнасилили момичето
37
Осъдиха трима афганистанци за убийството на 13-годишна
Снимка: БГНЕС

Трима млади мъже бяха осъдени за убийството и изнасилването на 13-годишно момиче във Виена, съобщи ДПА. Окръжният съд в австрийската столица им наложи тази вечер дълги присъди.

Най-възрастният подсъдим, 24-годишен, бе осъден на доживотен затвор за убийството. Съдебните заседатели приеха за доказано, че той е дал смъртоносна доза наркотик на момичето. Те решиха също, че другите двама подсъдими, съответно на 19 и 20 години, също са отговорни за убийството, заради бездействието си и това, че не са предотвратили смъртта на 13-годишното момиче. Двамата мъже получиха присъди съответно по 20 и 19 години лишаване от свобода. Присъдите обаче не са окончателни.

Според обвинителния акт 13-годишното момиче искало да прекара въпросната нощ, през юни 2021 г., с мъжете, родени в Афганистан, и по-късно да се прибере у дома в предградие на Виена. Четиримата се събрали в апартамента на един от мъжете, където заподозрените сложили най-малко шест таблетки екстази в напитката на момичето, след което го изнасилили. Впоследствие жертвата починала от свръхдоза. След настъпването на смъртта тялото ѝ било захвърлено в тревата край пътя.

Обвинението се позова, наред с други неща, на токсикологичните тестове, ДНК следи, нараняванията и видеозапис с мобилен телефон от последните конвулсии преди смъртта на жертвата, които един от мъжете записал непосредствено след изнасилването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Австрияубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво и трябва а на Европа подобни ***. Тези имат друг морал, друга религия, защо не тичат в държави със себеподобни, а се бутат тук да вгаждат живота на нормалните хора.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е Австрия, да не ти е България! Ще лежат в затвора 100%.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не става ясно как момичето се е озовало там. те могат да твърдят всичко, нали според тяхната религия винаги жената/или девойката/ е виновна, ако се стигне до подобни безобразия. Счита се, че тя с нещо е провокирала такова държание и че всяко момиче носи отговорност като зряла жена още щом навърши 8 г. При такъв начин на мислене, нищо чудно, че се опитват и тук да прокарат такива дивашки обяснения, с които да оправдаят посегателства и над малки деца.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е убийство на дете,как решиха,че то е искало да е с четирима мъже,като жена.Тези европейци съвсем изтрещяха.То бива,бива,ама съвсем за зелки ни взеха.Време е май за октомврийска революция,богатите се извратиха и вече това е нормалното,а нормалното го направиха обидно да изглежда
23
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
След като е починала, малко трудно ще установят причината. Хитрите адвокати ще обжалват и кой знае какви смешни присъди ще им лепнат. Прав е коментарът, че виновен е по-възрастния, а не този с незрял мозък. Те там и затова ги женят малки, особено момичетата, да ги обработват психически и да не се усетят как са прецакани в живота.
22
0
 
1
 
! Отговори
дедовия преди 1 година
до 23 и сродните ***:чужденците обикновено дрогират жертвите си. Със сигурност не е отишла сама. А какво точно се е случило си има органи, които да установят.
21
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Тая каквато и да е, ако ще и най-върлата к....а на света, е по-малко виновна от тези на 20 години! Отговорни са те! Че и са я дрогирали!? Ако кака на 20 насили 13 г. момче, защото и това се случва, ще е виновна каката, и ще пищите каква тв.ар е, нали? Ама само защото пострадалата е момиче, храчите до горния?
20
1
 
0
 
! Отговори
Толераст преди 1 година
Сама си го е търсила! Кво е правила сама в един апартамент с трима джагали?!
19
0
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 1 година
Виена не ни иска в Шенген! Защо тогава да не им пускаме тия пришълци от изтока, а да ги задържаме? Гледали ли сте филма "Съдилището" Там каналджията бивш офицер от армията казва на едни от селото му " Ще пускам вскякакви талибании през България за да ходят в западна Европа срещу пари, а вие ако искате ходете на майййната си, защото всичките искате да бягате там, ане да останете тук"...Перифразирам!
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те ли твърдят, че момичет е искало да прекара нощта с тях?
17
0
 
1
 
! Отговори
Човекоподобни преди 1 година
Животни
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради бездействие? Кво?
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не отваря вратата,преди да види ,кой е почукал !Нали ?!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След 10 години максимум ще имат шанса да повторят - предполагам ви стана ясно защо са се запътили към ЕС.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Плана Калерги...
12
0
 
0
 
! Отговори
Натали Трифонова преди 1 година
Някога Виена бе най-добрия град за живеене, преди фрау Меркел да покани касапите
11
0
 
0
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
БЕТЕР КОМУНИСТИТЕ-ПУТИНИСТИТЕ КОИТО ОТВЛИЧАТ И ИЗНАСИЛВАТ ГРУПОВО ДЕЦА В ОКУПИРАНИТЕ ТЕРИТОРИИ НА УКРАЙНА!
10
0
 
0
 
! Отговори
Коко преди 1 година
Кой пълни европа с такива
9
0
 
0
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Едно време в Османската империя, такива правоверни като тия , са се водили дела, в които други правоверни са свидетелствали ,че не са виновни и съдът ги е пускал. Но когато обвиняемият е бил християнин ,дори и за малко нарушение е отивал на бесилото или на кола.
8
0
 
0
 
! Отговори
. преди 1 година
13 годишно търси компанията на 4 мъже , четирима дангалаци на по 24 години правят план данадрусат и изнасилят 13 годишно. Европейски ценности + сляпа толерантност , браво либерасти!