Кой за какво лъже в сайтовете за запознанства

Жените "слабеят", мъжете имат по-хубава работа
Обновена: 15 ное 2011 15:24 | 15 ное 2011 15:23,
85
Кой за какво лъже в сайтовете за запознанства
Снимка: архив, Reuters

Мъжете лъжат повече в профилите си в сайтовете за запознанства. Повече от 40% от тях твърдят, че печелят повече, отколкото взимат наистина, и работата им е по-интересна, отколкото е всъщност. Същото признават, че правят и 33% от жените.

В топ 10 на мъжките лъжи са също, че познават знаменитости, работят във филмовата индустрия или имат личен асистент. Изследването е направено сред 1000 души на сайта за запознанства BeautifulPeople.com, пише британският в. „Daily Telegraph”.

Дамите най-често лъжат за теглото си, а да си измислят нова по-хубава работа, е на върха на класацията при мъжете.
Жените също така си „увеличават“ размера на бюста, преструват се, че работят в развлекателния бизнес или също твърдят, че познават звезди, за да бъдат по-привлекателни за противоположния пол.

Сайтовете за запознанства са като минно поле за хората, които лъжат за себе си. „Уреждаш си среща с красива млада жена със „слаба фигура“ и като я видиш, все едно е изпратила дебелата си по-голяма сестра. Край с доверието още на първата – и последна – среща“, разказва Грег Ходж, управляващ директор на BeautifulPeople.com.

„Хората трябва да знаят какво получават. Никой не иска да се измъчи със серия кошмари, които се представят за Мегън Фокс, а всъщност приличат на Мисис Даутфайър“, допълва Ходж.

Представителите на силния пол най-често послъгват, че работят като лекари, финансисти или в киното. На жените пък им се иска да са в развлекателния бизнес, маркетинга или финансовата сфера.

За какво лъжат най-често мъжете:

1. Работата – казват, че е по-добра, отколкото е всъщност.
2. Представят се за по-високи.
3. Теглото – или си добавят, или скриват някой килограм.
4. Физиката – обикновено се представят за атлетични.
5. Парите – взимат повече, отколкото всъщност получават.
6. На по-висока длъжност в работата са.
7. Имат интересна професия.
8. Познават знаменитости.
9. Имат личен асистент.
10. Работят във филмовата индустрия.

За какво най-често лъжат жените:

1. Теглото – „вталяват“ се.
2. Възрастта – подмладяват се с няколко години.
3. Фигурата.
4. Височината.
5. Парите.
6. Бюстът – добавят си сантиметри.
7. Имат бляскава професия.
8. Познават знаменитости.
9. Имат личен асистент.
10. Работят в развлекателния бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
2
 
! Отговори
do 82 преди 12 години
Ти явно си или много млад/под 30/ и морето ти е до колене; или имаш много свободно време и средства, които ти дават възможност да излизаш и общуваш достатъчно, за да си осигуриш избор; или просто ти липсва житейски опит и затова асоциираш провалената връзка, като житейски провал и атестат за стойността и личните качества на съответния човек.
82
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лъжат и, че са сами. Излизах с един мъж, който се оказа че си търсел нещо, с което да си запълва времето докато истинската му приятелка учи в друг град. След като наближи време гаджето му да се прибира не знаеше как да извърти нещата, за да не падне от два стола на земята... за жалост нейни приятели ни видяли заедно и накрая горкия си остана с пръст в уста. В момента пак е сам и до скоро ме молеше да излизаме на кафе. Внимавайте наистина с кого излизате и не вярвайте на всичко, което ви казват!
81
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сайтовете за запознанства са само за хората, които са се провалили извън тях. Нещо като последния влак, в който някой балък може да ми се върже!
80
0
 
3
 
! Отговори
do 75 преди 12 години
Ами за да си "готин" не е задължително да си Ален Делон или Наоми Кембъл. Късмет! :)
79
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сайтовете за запознанства силно опосредстват контактите. Сякаш един срещу друг са седнали двама "специалиста човешки ресурси" - преглеждат ти профила "СиВито" и преценяват дали имаш необходимия сбор от качества бързо и безкритично да влезеш в полов контакт. Просто е сборище на хора с общ интерес - най-често сексуално-финансов. Ако си малко над средно интелигентен и опитен разпознаваш фалшивите профили и със затворени очи. Разочароват се тези, които не правят подбор и имат свръхочаквания.
78
0
 
2
 
! Отговори
rossen.kulov преди 12 години
do Жена29г. mi dushi4ka koi 4akash ti da stanesh 200. Trqbva malko i podurjane, malko sport, to si e za teb . trqbva da se 4uvstvash dobre i da ne si vredish na zdraveto pone s tiq kila. Puk toi muja ti she si nameri druga ako taka stava... az neam nishto protiv priqtelkata mi da e leko puhkava ama leko. trqbva vsepak da me vuzbujda i da imam jelanie za sex. Takiva ot roda sq se praa da me haresat puk posle ve4e shte e jenen za mene ne se nravat mnogo na horata :D:D
77
0
 
11
 
! Отговори
stoyan преди 12 години
А бе сайтове майтове ;) Мъже - Регистрирайте се в накой голам женски форум и няма нъжда да лъжете за нищо. Просто бъдете по-прам и секса е гарантиран, но внимавайте защото може и жив да ви изадат разгонените ***-феминистки. Освен това са много отмъстителни и злопаметни. Предупредих ви! Ваша е отговорността !
76
8
 
19
 
! Отговори
Опарен преди 12 години
Имам регистрация в един сайт ,запознах се с едно гадже-28 годишно,прати ми снимки,харесах я.Уредихме си среща,аз целия надървен и като отидох на срещата какво да видя-една дърта маря.Като ми се хвърли на врата,като ме запрегръща,аз не знам кво става.Викам извинете вие коя сте и тя вика ами аз съм от сайта.Аз й викам "Не ви познавам" и тя ми вика "Абе виж кво,знам че те поизлъгах със снимката ама те видях че си добряк имаш ли да ми услужиш с 200 лв,че съм я закъсала".Аз за секс отидох а на една безпарична въшла попаднах.Вече докато не ми пуснат камера никъде на срещи не тръгвам.
75
3
 
10
 
! Отговори
baceto преди 12 години
Сайтовете за запознаство са за чекиджи'....
74
5
 
29
 
! Отговори
Жена29г. преди 12 години
Аз не крия че имам 2 регистраций в 2 сайта и най-чистосърдечно си признавам че тежа 105 кг/не се базикам/ но там съм се писала 55 и че съм госпожица.знам че няма голяма полза от лъжи ама много ми харесва като ме охажват хубави мъже и ми пишат какво ще направят с мен ако правим секс.одавна полов живот нямам защото за мъжа ми откакто родих детето не съм атрактивна а пък на живо не мога да си хванал любовник че все слаби ги търсат.затова в сайтовете се чуствам като Пепеляшка.Поне си признавам.
73
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахах, нене, а той сайта да не е български ? на първа само бг регистрации или подават такива по IP адрес, впрочем в тоя сайт не са зле, няма нищо общо с *** и тем подобни, които са пълна трагедия, и мъжете и жените, за начинът им на изразяване да не говорим
72
3
 
6
 
! Отговори
Go преди 12 години
И аз имам хубава "работа".
71
1
 
19
 
! Отговори
Варненец преди 12 години
Като отворите сайта и на главната страница се показват последните регистрирани... забележете, че всички са от България ;) Направиха реклама на сайта и всеки втори от тук тръгна да се регистрира ;))) Още по-забавното е, че реклата е лоша, защото самия изпълнителен директор казва, че хората вътре лъжат като съдрани и не получаваш това, което виждаш. Явно на нашите хора това не им пречи ;)
70
3
 
14
 
! Отговори
тъпчо до швейк преди 12 години
Не е фантазия. Имам поне 10-на такива случая. А и за 9 часа не става/поне при мен/ . То бива малко да се опъне отначало поне от "кумова срама". А и ако веднага кандиса....липсва спортния елемент.:)) Ай лека на всички, че имам среща с една дама от "аха.бг" :))
69
5
 
5
 
! Отговори
Швейк до Тъпчо преди 12 години
Много ти е готина фантазията, ама никой не чака 9 дена... това се случва за 9 часа
68
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз например лъжа за големината на *... показвам снимки с питона на Митьо Пищова
67
7
 
7
 
! Отговори
До 60 преди 12 години
Що бе пич, трябва да ти кажа че имам към 40-50 попадения от там и да ти кажа хич не мисля че съм задръстен, зависи кой кво търси.
66
4
 
35
 
! Отговори
Левент преди 12 години
Аз съм млад, рус, със сини очи и атлетично тяло. Коефициентът ми на интелигентност е 197,000002, имам успешен бизнес за милиони и съм истински джентълмен. Искам да ви кажа че не е хубаво да лъжете по сайтовете - срамота е.
65
3
 
50
 
! Отговори
тъпчо преди 12 години
Ден 1-ви:"Голям си сладур"Ден 2-ри "ама наистина много си готин"Ден 3-ти "Страшно ми е приятно да си пиша с теб"Ден 4-ти "мммм, нещо взе да ми става горещо" Ден 5-ти "Никога не съм изневерявала ама май взех да се замислям......"Ден 6-ти "Нали мога да разчитам на теб, че ще си остане между нас"Ден 7-ми" Никога не бях правила виртуален ама не е лошо. Дали и истинския ще е толкова хубав??"ДЕН 9-ти. "Тръгвам, ще ти звънна като съм пред хотела. Целувки".....всяка прилика е случайна:))
64
3
 
34
 
! Отговори
admin преди 12 години
не си признавате, но 90% от коментиралите имат профили в такъв сайт