6-те неща, които мъжете търсят в една жена

Когато търсим своята половинка, имаме критерии, но...
22 юни 2018 08:40, Михаела Лазарова
25
6-те неща, които мъжете търсят в една жена
Снимка: pixabay

Когато търсим своята половинка в любовта, обикновено имаме предварително зададени критерии. Въпреки търсенията ни да се различават, всяка жена иска да има до себе си мил, отговорен и грижовен партньор.

Какво търсят мъжете в жената до себе си? Красивата външност може да е единият от факторите, но дали би могъл да бъде изместен от други личностни качества, вижте в следващите редове.

Страхотно чувство за хумор

Мъжете обикновено са склонни да бъдат по-привлечени от жени, които са в състояние да ги накарат да се смеят. Ето защо повечето господа предпочитат да бъдат с дами, които могат да им повдигнат настроението, които са позитивно настроени към живота.

Интелигентност

Интелигентната жена, с която може да се получи вълнуващ и интересен разговор, винаги е добра компания за един мъж. Въпреки че мъжете харесват най-напред с очите, с времето външната красота ще започне да бледнее, ако не е подплатена с нещо повече. Нагласите на всеки от нас се променят с времето, нуждите от партньор също. Всеки мъж би се гордял да има за партньорка интересна жена, която да има желание да се развива и надгражда.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
10
 
! Отговори
just a girl преди 5 години
До Анонимен 5Какво значи единственото, което те интересува е да е здрава? Ми то всеки човек има някаква болест (включително и мъжете) или ако няма ще получи рано или късно. И тогава какво?Търсиш друга жена която да е здрава? Когато любовта и човека до теб са истински те остават- няма значение дали си мъж или жена!
17
3
 
5
 
! Отговори
olo преди 5 години
До Анонимен То и бабето ти (идеалното) сигурно пробва, пробва,та чак й се е обърнал хастаря от проби по време на щастливия ви брак. Важното е само редовно да се тествате за съответните заболявания.
16
5
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
аз пък търся обикновенно някоя и друга дупка
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои са тия повечето? Че аз едва се сещам за една-две...
14
8
 
11
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
какво си въобразяват някои, просто нямам думи - да не би да си мислите, че жените си умират да викат на някого "да господарю" и тем подобни, умря Марко, повечето се оправят много добре и без вас!!!!!!
13
1
 
3
 
! Отговори
;-) преди 5 години
До Анонимен...и да се оригва дружно след сека бира...;-)
12
4
 
8
 
! Отговори
Alpha преди 5 години
Днешната жена винаги има варианти и не се хвърля ва банк в дадена връзка. Докато много мъже търсят или смятат, че са намерили "жената на живота си" или, че някъде ги чака перфектната половинка, която не съществува. Така, че мъжа не трябва да се оставя тя да смята, че е безалтернативна. Това я прави незаинтересована. А амбициозна жена е склонна да те подлуди преди да те зареже за някой, който смята за момента за по-преспективен. Такава не става за връзка и трябва само да се ползва при възможност.
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търси зестра и, ако може, стабилен тъст връзкар. Красотата на момичето се счита приятен бонус, а за качествата на характера се сещат само в мъжки разговори. Това е на теория.На практика, повечето се женят на сляпа неделя и после цял живот оревават форумите.
10
2
 
10
 
! Отговори
Кмета на Симитли преди 5 години
Гореизброените качества са противоречиви и несъвместими в една жена. Харем от две-три трябва за постигане на завършен образ и съвършенство.
9
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1. Цици2. задник3. Бедра /крака4.талия5. да може да готви6. да има цип на устата
8
3
 
4
 
! Отговори
водач на МПС преди 5 години
Всички дами от постоянното форумно присъствие са голяма работа! Ние, мъжете, сме загубени ! Апропо, не се слагам на никого, просто установявам ФАКТ !
7
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1. Мусака2. 693. Да гълта4. В задния двор5. Цици за чикии6. Да оправя леглото
6
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГанчоПрав си,преди да се хвърли човек на дълбокото,трябва да се прбва! Преди да намеря почти идеалната и удобна / но не обувка / много проби направих и сега не съжалявам-не че не е имало и подобни моменти.После за сравнение пак съм продължавал с пробите,но сега съм убеден че не съм се излъгал! Обаче пробите продължават!
5
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственото, което ме е интересувало е да е здрава и да бъде добра майка. Това изключва всякакъв тип агресивни, простеещи, комунистки, арт или еко дами, глупави и непрактични също.
4
9
 
12
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
Както отиваш в един обувен магазин да си купиш обувки, оглеждаш ги ,харесваш некои, пробваш ги мериш ги на крака , некои са тесни , некои са широки и клапат, а некои са си тбаш таман.Така ссе избират и жените .
3
6
 
16
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
Перфектната жена трябва да умее 70 неща ! / Мусака и 69!
2
0
 
40
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
Мъжът иска едно нещо , но от всички жени ! Жената иска всичко , но от един мъж !
1
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам! Но чуя ли ,,силна жена" изпадам в ужаст и тичам да си лея куршум!