Важните въпроси, които да зададете в началото на връзката

„Как ще обсъждаме важните теми?“
40
Важните въпроси, които да зададете в началото на връзката
Снимка: istock

Ако нямате време за губене и искате най-после да създадете трайна и пълноценна връзка, тогава задължително попитайте партньора си за някои неща още през първата година от връзката ви. Така ще ви е по-лесно и на двамата да решите дали между вас ще се получи или различията са прекалено непреодолими. Ето и най-важните от тях.

„Как си представяш връзката?“

Всеки човек има индивидуални стандарти за това как иска връзките му да протичат. Ако си прекарвате страхотно и сте влюбени един в друг, обаче имате различни изисквания към връзката си, нещата може и да не се получат в дългосрочен план. Вие искате стабилна връзка, а той е ОК с полигамните връзки – това, например, не е добра комбинация.

„Как се справяш с парите?“

Финансовите въпроси са най-горещата точка в почти всяка връзка. Неразбирателствата по отношение на харченето и печеленето на пари са най-честата причина за раздели и разводи, затова е добре да го обсъдите навреме.

„Как ще си поделим домашните задължения?“

През първата година в повечето случаи двойките не са готови да заживеят заедно. Този момент обикновено идва след това. Със заживяването заедно идват и проблемите, свързани с различните разбирания за поддържане на домакинството. Ако единият партньор се занимава с почистването и купуването на всичко необходимо за дома, а другият е само консуматор, нещата ще се влошат доста бързо. Поговорете за ролята на всеки от вас в дома, за да предотвратите конфликти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо да си преговорят табличните интеграли и после да си зануляват вторите производни.
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как се справяш с парите?за това ли програмистите са толкова вървежни напоследък?
12
4
 
3
 
! Отговори
Спешна помощ преди 4 години
Ако след такива въпроси съществото продължава все още да се върти около вас и не е побягнало накъдето му видят очите... избягайте Вие! Деградация безспирна! Бързо станахме еснафи! Всичко женствено, ефирно се превърна в параграфи! Датата на сватбата! Договор за съжителство! Съпътстващи клаузи при развод! Обезщетение при студена супа и нестандартен нежелан секс....Всичко трябва да се предвиди! Иначе ще има да патите!
11
0
 
7
 
! Отговори
факт преди 4 години
Да уточним! Това са въпроси, които биха имали смисъл, ако са се срещнали двама непоклатими педанти, хора на дребнавия ред и стриктни чиновници! За всички останали заглавието би трябвало да е - ,,Въпросите, които трябва да зададете, ако не искате да имате нищо общо с особата срещу вас!".
10
2
 
1
 
! Отговори
И малкият му брат преди 4 години
Хадес ... Искаш ли да си имаш работа с двамата ....
9
1
 
1
 
! Отговори
Всъщност преди 4 години
Няма Сатана има Сурт, който някога се е казвал Ирод ...
8
4
 
0
 
! Отговори
Болни и ... преди 4 години
Откачени ... Трябва човек да ви дисциплинира ...
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има едни такива индивиди, дето от фалшив морал не могат да се отпуснат и повеселят като разкрепостените хора. Все правят забележки и плашат с Господ. А всъщност често са по-извратени и от сатаната.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво им е на чорапите? Ти с весник ли се бършеш после?
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като четеш коментарите дори и да са писани от един, не мога да го нарека човек е ясно, че връзката мъж-жена на еволюционно ниво е приключила. Y-хромозомата е патологична от самото си начало. Вoйни, yбийcтва, пeдoфилия, изнacилвaния кому е необходимо това ?!
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъжът трябва да зададе само един въпрос: "Как си с вагиналните оргазми?"Отговора му, ако не е лъжа, би обяснил и предсказал с доста добра точност бъдещето на двойката. Ако има, но са проблемни, ще кръшка. Ако има безпроблемно, ще стане работата. Ако няма, няма да я бъде. В такъв случай отзад докато дава и шута. На никого не му трябват феминистки в къщата.
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вътре ли да свършвам, или ще се бършем с чорапите?
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обичаш ли сирене?
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шго гльоджеш ли, или да ходя до кафето с Митко?