12 начина да удължим удоволствието от секса

Опознайте тялото си
10 дек 2022 23:00, Михаела Лазарова
38
12 начина да удължим удоволствието от секса
Снимка: Istock

Сексът е начин на общуване, може би един от най-искрените такива. Сигурно ви се е случвало да харесвате определен мъж, но когато стигнете с него до леглото, да установите, че той изобщо не е това, което сте очаквали. Можете изобщо да не си паснете и да останете доста разочаровани от сексуалния си контакт. Ако пък усетите, че той е човекът за вас, може и да му дадете шанс и да се опитате да продължите отношенията си и извън спалнята. Ако това прерасне във връзка, със сигурност ще има период на напасване и ако и двете страни го искат, ще срещнете сексуалното си желание и ритъм някъде по средата. Ако пък не сте достатъчно удовлетворена от продължителността на вашия акт, предлагаме ви няколко съвета как да удължите удоволствието от секса. Ето ги и тях:

Не насилвайте нещата

Предполага се, че жените искат секс по цяла нощ. Това е мит, който битува не само в мъжкото, а и в женското съзнание. Но дали това е така всъщност? Не се стресирайте и не насилвайте нещата, ако при вас това не е точно така. Според специалисти в областта на секса и взаимоотношенията, напълно нормално е да не изпитвате желание за прекалено продължителен секс. Запомнете, че по-дълъг секс не означава непременно маратон. Продължителността на сексуалния акт е нещо строго индивидуално и зависи както от партньора, така и от типа отношения. Нека разговорите за това не са табу. Споделете на човека до себе си какво харесвате, включително и колко дълго бихте искали да се наслаждавате на интимните ласки един с друг. Може би чрез споделянето ще се отпуснете още повече, сваляйки товара от плещите си.

Опознайте тялото си

Ако желаете да правите по-продължителен секс, опознайте добре тялото си, още преди да сте започнали. Най-добрият начин да постигнете това е чрез редовна мастурбация. Според специалисти, тя е от изключителна важност, тъй като така ще можете да разберете къде са точките, които ви доставят удоволствие. Освен това мастурбацията е начин да разберете какво харесвате и предпочитате в секса и не на последно място – чрез нея ще се почувствате по-свързани с тялото си.

Правила за интимна хигиена

Отложете оргазма

Ако усетите, че партньорът ви е напът да еякулира, притиснете (вие или той) главата на члена му за 5-10 секунди. Налягането върху уретрата и спецификата на кръвообращението ще потисне неговия оргазъм. Това е много честа практика, особено ако и двамата партньори харесват отложения оргазъм. Освен за по-продължителен сексуален акт, това ще ви помогне и да изпитате по-интензивни оргазми. Именно това натрупване на напрежението ще изведе оргазма и на двама ви до съвсем друго ниво. Можете да използвате тактиката на отлагането един или няколко пъти по време на секс.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имах един комшия , се оплакваше че всеки път като почнел да прави секс с жена си тя викала :- ТРИФОНЕ ПАРИ НЯМА . и му падало на момента
13
4
 
6
 
! Отговори
До 7, 8 преди 1 година
Защо, бе? Хората обменят опит. Само един-двама пишат едно и също тук от години, ама те толкова си могат.
12
3
 
8
 
! Отговори
ЗатоваЧукатНаВратата преди 1 година
на спалнята поне по няколко пъти през първите 2-3 часа след като си легнете - свеки /или тъщата/ пита какво да сготви утре. След малко се сеща пак да ***, за да пита дали помните откога е купен черният пипер, защото маркировката на пликчето не се вижда ясно. После пак ***, за да пита гювечът в тепсия на фурна ли да го сготви или като яхния в тенджера. А сутринта рано-рано пак, забравила била да купи нещо, та преди работа да изтичате до супера. И ако успеете да свършите, значи сте полов атлет!
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До В.Узунов Ами ако нЕма шапка?!
10
1
 
4
 
! Отговори
решение преди 1 година
викате комшията или комшийката , в зависимост от ситуацията !
9
4
 
5
 
! Отговори
аз преди 1 година
Големите е..чи един път е..ат! Тя на колкото пъти иска да си го дели!
8
3
 
15
 
! Отговори
Депутат преди 1 година
Знаем ги ние тия работи . Народа е все от ба ната страна.
7
6
 
18
 
! Отговори
Стар Селски Ерген преди 1 година
Аз ходя да бруля с,ливата на жената на бай Деньо Кофражиста докато той е на работа в града!
6
6
 
16
 
! Отговори
Болгар преди 1 година
Не е истина ДНЕС.БГ,каква статия сте публикували, Путин да не е болен,чак се притесних? Или, копейките свършиха?
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отлагай 6 часа и после за 1 минута и стават 6 часа и 1 минута продължителност
4
3
 
21
 
! Отговори
Extra time преди 1 година
Ако ви напълнят кошницата още първото полувреме, никак не е интересно. Затова приложете тактиката с разкарване на топката, симулации, лежане по терена, разправии със съдията, докато стигнете до продължения и дузпи.
3
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ако усетите, че партньорът ви е напът да еякулира, притиснете (вие или той) главата на члена му за 5-10 секунди." - а шамар да ти плесна? Как така ще ми натискаш пенито? Когато еякулирам разрешавам да ми натискат главата само със сливици.
2
9
 
20
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Големата паламарка,и якуто мандръсанье у трите дупки прай чудеса !
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голем мъж, нема що