Аманда Сейфрид за голотата, мъжете и конкуренцията

В новия брой на "Glamour" актрисата прилича на 14-годишно момиче
3 фев 2012 10:24,
6
Аманда Сейфрид за голотата, мъжете и конкуренцията
Снимка: Glamour

Откакто изгря на холивудския небосклон, красивата блондинка Аманда Сейфрид се радваше последователно на ласките на цели трима от най-актуалните млади актьори - Райън Филип, Александър Скарсгард и Доминик Купър. Но изобщо не я мислете за лесна!

"Ужасявам се от безразборните връзки. Не ми харесва усещането, че нещо не е истинско. Когато започна да излизам с някого предпочитам да изчакам със секса, докато не се почувствам сигурна в чувствата си", твърди тя пред мартенския брой на списание "Glamour".

По ирония на съдбата, в новия си филм актрисата влиза в ролята на порнозвездата от 70-те години Линда Лавлейс. Въпреки това, Сейфрид твърди, че мрази голотата и никога няма да се снима напълно гола. Заради скандалната лента "Дълбоко гърло“, обаче, тя е преминала личните си граници и табута. Направила го най-вече заради силната конкуренция, която е готова на всичко.

"Най-гадното е, че колежките, с които се състезавам за определени роли винаги накрая се оказват свестни. Ето, например, Ема Уотсън".

В момента срамежливата хубавица няма сериозен приятел и признава, че последния мъж, когото е обичала истински е актьорът Доминик Купър, с когото си партнираха в мюзикъла „Мама Миа“.

„С него още се шегуваме, че ако не ни провърви с други половинки, в крайна сметка, може да си направим бебе двамата. Изобщо не съм далече от идеята!“

26-годишната звезда споделя, че често мисли за майчинство, а следващият мъж, когото ще допусне в живота и сърцето си ще бъде и баща на децата й.

“Не искам да се обвързвам с някого, ако чувствам, че ще е временно." Може би и това е причината така и да не прехвърчат искри между нея и холивудския сърцеразбивач Джъстин Тимбърлейк. Двамата си партнираха във филма "Дилъри на време“ (In Time"), но освен, че се роди ново приятелство между тях нищо друго не се случи. Все пак тя не крие възхищението си от звездата: "Той е перфектен във всичко. Не се учудвам, че жените го обожават. Пък и може да бъде наистина добър приятел".

Разгледайте фотосесията на хубавата Аманда в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
безлична преди 12 години
Защо са я гримирали като пластмасова кукла ?
5
0
 
2
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Хахаха, оказа се, че нито нея я знам, нито 3-мата и ухажори...
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Сейфрид твърди, че мрази голотата и никога няма да се снима напълно гола. Заради скандалната лента "Дълбоко гърло, обаче, тя е преминала личните си граници и табута."Изненада? Абе важното е да се дрънка там нещо... :D
3
0
 
2
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
Уникална красавица. В такава жена като нея мога да се влюбя за няколко минути само.
2
1
 
4
 
! Отговори
13 преди 12 години
Очите й са невероятни, и не само те, нали!Всичко й е на място!Браво!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубава жена, но некадърен фотограф.