Деси Цонева чака второ дете

Тв водещата крие бременността си
1 май 2019 18:19, Иванка Гъркова
86
Деси Цонева чака второ дете
Facebook

Още една тв водеща очаква дете. След като Йоанна Драгнева публикува снимка на наедрялото си коремче, стана ясно, че Деси Цонева също е бременна. 

Дъщерята на покойния Димитър Цонев е в четвъртия месец, но все още не е съобщила официално, че ще има второ дете.
 
Според запознати, Деси трябва да роди през есента.
 
Бащата на бебето е издателят Явор Стефанов, който е с 19 години по-голям от нея.
 
Тв водещата има 9-годишен син от предишната си връзка, от своя страна приятелят ѝ има две дъщери – на 17 и 20 години.
 
В началото на връзката ѝ със Стефанов, Деси Цонева криеше възрастовата разлика между тях, като само споделяше, че излиза с човек, който е бил плътно до нея след загубата на баща ѝ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: второ детеДеси Цонева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тая ли а
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а тая ли
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
..че и този пъпеш до нея,да гледаме.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужа!Какво ни интересува,че Цовева чака дете,при това второ?!Едвам се отървахме от писанията, за скандалното й битие.Коя е тя,какво значимо е направила?Дъщеря на номенкратурчик в медиите/БНТ/.
24
0
 
6
 
! Отговори
Ганчо преди 4 години
Пенка Драганчева и тя чака второ дете. Крие бременноста си и тя.
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 65извинявай къде в тая ситуация е Великата Анахид ТачеваТая щом телефонните измамници й измъкнаха пари каква адекватна реакция чакаш от нея?
22
16
 
4
 
! Отговори
EMИ преди 4 години
НЕ Е ЗА ВЯРВЯНЕ ЩЕ СЕ РАЖДА НОВ ЖИВОТ А КАКВА ЗЛЪЧ И ЛОШОТИЯ СТРУИ ОТ ПОВЕЧЕТО КОМЕНТАРИ.
21
16
 
3
 
! Отговори
65 преди 4 години
Като казвам ,че е скършила хатъра искам да кажа.че не живее по правилата на тъ пите комумистически морални правила.Просто мисля като теб.
20
16
 
5
 
! Отговори
65 преди 4 години
Пак съм аз-65. Ами що да не роди второ,без значение от кого.Важното е сега много да е влюбена,и да го обича.Тая има поврче пари от любовниците си,със сигурност.Не и пука.Но просто иска пак да е майка.Чудесно.А Андреа нека се бави.(е ,ако няма проблем)и други лигли.
19
3
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До 65и как е "скършила хатъра" на родата?...Напротив,просто е спазила ТРАДИЦИЯТА в тая "рода"!баба й -Анахид Мелкон Тавитян първо се омъжва за оня МАФИОТ на "соцкиното и театър"-известния на времето си развратник "Коста Цонев",после са фърля на врата на "Тачев"....демек,СЪЩАТА ИСТОРИЯ!!!.."И нищо ново под слънцето"....
18
0
 
7
 
! Отговори
65 преди 4 години
До 18' ,Да ,грозно беше това изказване на Цонева ,че не е загрижена за племенника си.Ама ,извинявай къде в тая ситуация е Великата Анахид Тачева(Цонева) ,която заряза всички за да избяга от гадния Коста Цонев?Така са си подредили живота _така да си живеят.Брака и със сина на Янчо Таков е бил пълен цирк.Нима никой не е усетил ,че няма любов?Я стига ,те не се сещат един за друг ,не се обичат,а ние си пишем.
17
1
 
16
 
! Отговори
Байчо преди 4 години
Да, личи си, че е бил плътно зад нея.
16
27
 
7
 
! Отговори
65 преди 4 години
Не е красавица,но има невероятен чар.Не съм я виждала на живо,но ми се струва ,че е душата на компанията.И кой се осмелява да каже ,че е срам за родата?Тя просто не е сухарка ,и е не е очакваното комунистическо чудо.Дядо и Коста може да е добър актьор ,но като човек е бокл лук.Просто Деси е по-добра и честна и непукиз от Николетка ,Андреа и други кикимори смешни.Тя си живее живота ,не пречи никому ,не злослови.Просто е скършила хатъра на родата .Както се казва.
15
2
 
21
 
! Отговори
Esc. преди 4 години
От 50 коментара само 16 са останали. Трябва да подскачаме от вълнение или какво?
14
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Николета Лозанова и Алисия кога ще се похвалят, че са бременни? Техните мъже какво чакат? А вие, драги съфорумци какво чакате? Спите ли с жените си? Ще правите ли деца? Няма нищо по- хубаво от това да се раждат бели деца! Раждайте, за да има бели деца и българчета
13
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма лошо , че Деси Цонева е забременяла! Да раждат българките - било то умни, красиви и образовани ..... важното е да раждат и българите да имат деца, защото България е в демографска катастрофа!
12
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая Деси Цонове не блести нито с красота, нито с приятен външен вид, нито със знания и ум, нито с добро поведение. Е, бива я...за други неща... предназначени за лица над 18 години. Иначе няма лошо, нека да ражда жената и още деца да има, все пак е жена и хиперсексуална, поне към това да се насочи - да ражда и да се размножава. Всъщност една жена, каквато и да е тя трябва да ражда; не ражда ли една жена (освен ако е със заболяване), не иска ли да забременява и да ражда - такава НЕ е жена!
11
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БГ"Много я сърби тая, много !"---На баба си Ани Цонева (Анахит Тачева) се е метнала ...Хем водеяа, хем я сърби ... :)Дядо й, артистът Коста беше по готин от мъжа й, издателя Явор, пък ... И него го шитна баба й. :)
10
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми, те тия "звезди", "водещи", "ВИП"-ки с друго ме могат, затова само с това се хвалят че били бременни, т.е., че ги е...т. :)Ами ако се надигнат на протест бременните жителки на "Столипиново", например, че не ги пубикувате, представяте ли си какъв етнически скандал ще стане. :)Публикувайте нещо такова и за ромките ... :)
9
32
 
9
 
! Отговори
Цоста Конев преди 4 години
Дано да е уродливо като дедо си.

Спонсорирани публикации