Дженифър Анистън избягва сайтовете за запознанства?

Актрисата набляга на работата за сметка на любовта
12 май 2019 12:55, Петя Славова
35
Дженифър Анистън избягва сайтовете за запознанства?
Harper's Bazaar

Може ли някой да даде 50 години на Дженифър Анистън? Звездата от сериала „Приятели“ изглежда в перфектна форма и позира за американското списание Harper's Bazaar. На един от кадрите Дженифър е със сандали Jimmy Choo и бански костюми на Hermes. Тя плува в басейн, седнала на кресло.

 
Джен откровено признава, че след раздялата ѝ с Брад Пит, Джон Майер и Джъстин Теру не се среща с никого в момента и е отворена да намери отново любовта, пише Daily Mail.
 
На фотосите Анистън изглежда чудесно, снима се топлес, демонстрирайки разкошна фигура. Що се отнася до любовта, звездата така и не се оставя да мисли много за нея. Не се уповава на сайтове за запознанства, тъй като по-скоро се е фокусирала върху приоритета си – професионалните проекти. Те са свързани с двете ѝ телевизионни предавания „Първи дами“ и „Сутрешно шоу“ с Рийз Уидърспун.
 
Но Анистън е категорична, че не се и отказва от любовта. „Когато почука на вратата ми, ще е добре дошла и ще я посрещна.“, категорична е тя. Също така вярва, че душевните приятели са много и може да се появят неведнъж в живота.
 
Актрисата също коментира рождения си ден, който отпразнува през февруари и на който дойдоха много знаменитости като Кортни Кокс и Сандра Бълок.
 
Не остана незабелязан и фактът, че сред гостите бе и бившият ѝ съпруг Брад Пит. Приятелството между двамата отново се засили след раздялата му с Анджелина Джоли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
7
 
! Отговори
Бръм преди 4 години
Направо си я представям в сайт за запознанства и си чуква среща с чичо Пешо на площада в Каспичан хихи
25
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 4 години
До ПроСоТогел бурда, кьопек? днеска за хлеб ше ходиш ли?
24
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Изгърбич Задвратянабе *** залупен,ТИ ПОПИТА и тъй като съм възпитан човек, ти отговорих...При това-възпитано.Да не мислиш,че съм са напънал да ти чета простотиите?!
23
1
 
10
 
! Отговори
:) преди 4 години
Еми давам и 50,че и отгоре на тази грозновата женица,сутрин като стане рошава и не тунингована и фотошопирана от разни списания. Снимките нямат нищо общо с действителността. Папарашките снимки са истинските,те показват точно как изглеждат звезделеещите се.Затова и те бягат от папараците като дявол от тамян да не ги покажат такива каквито са.
22
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Изгърбич Задвратянсменяй ръцете по-често и ще ги имаш и двете..
21
7
 
2
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 4 години
До ... Познавам 50, дори и 60 годишни жени, които са много по-поддържани и изглеждат по-добре от много 20 годишни момичета.Сигурно си ги срещнал в психиатрията. Видя ли ги втори път, след като ти сложиха инжекциите?
20
3
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 4 години
До ПроСоТоКръпел, кое ше ми е по добре, чисто теоретически, да се тръкалям анистън, или некоя нейна наборка - начална учителка, дето зоби по 20 лексотана и е триста кила, как мисуиш? па дако е "изкуствена".
19
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Народна Просветаникога не съм бил Анонимен,или според чикиджийския ти манталитет-"онанимен"!!!Параноята те е подгонила яко..Откакто влизам тук ВИНАГИ го правя от "ПроСоТо"...НИКОГА НЕ съм "плашил" никого!!!!...Но ако твоето ЗАЕШКО сърчице подскача при всеки прочит на думи,които ТЕ ПЛАШАТ,аз нямам вина!..а турцизмите ги използвам ПОДИГРАВАТЕЛНО за такива като теб-остатъците от Анадола.....ама немаш акъл да фанеш да са сяташ..
18
8
 
9
 
! Отговори
Ггхх преди 4 години
Никога не е била нито много красива, нито пък талантлива. Позьорка. Станала на половин век и тепърва чака любовта. Ми явно си няма друга работа!
17
1
 
1
 
! Отговори
Народна Просвета преди 4 години
До ПроСоТотребва да ме е страх от псевдонима ти ли, душице кукурузена, та вече не си онанимен? шотландеца, селсо, е казал че човек може да плаче насекъде, но доста по удобно се плаче в бентли, сравнено с велосипедна седалкя. така че, си зимаш анадънмото, и ай гидилим, аратлик.бир кирпич дуварлъ, телепорт паталдъ и други такива от речника ти, ПросТо.
16
3
 
1
 
! Отговори
До Цветелина преди 4 години
ревнуваш, а?...
15
9
 
15
 
! Отговори
Цветелина преди 4 години
Анистън плащаше на много медии да пишат колко е "красива" и "харесвана",а аз по-безлична и простовата физиономия не съм срещала.
14
0
 
7
 
! Отговори
Абориген преди 4 години
Джени най вероятно избягва й сайтове като този който е пълен с псевдо новини
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не използва и социални мрежи, ще ми се издигне в очите.
12
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Народна ПросветаДушице,ето за теб един виц,за да ти станат и НА ТЕБ ясни нещата с гроздето и киселото му:-Имало едно време един мераклия като теб,който все повтарял:.."Ех,да ми падне царицата!.."Чул това царя и го повикал в двореца..Заповядал да му поднесат боб в една глинена и една златна чиния....Апнал нашио,и царо го попитал:-Е,кой боб беше по-вкусен"..А оня вика:..-"Ама то си беше един и същи боб,царю!"..Е,отвърнал царя,каквато на царицата,такава и на магарицата.......анадъму?
11
1
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
айде пак!...Ама как искате да изглежда жена,която не е раждала,не е кърмила,не е работила физическа работа през живота си ,а само е киснала по "фитнеси",йоги,разкрасителни процедури,...подиуми,плажове,..."елитни" заведения?!Аз СИ Я ХАРЕСВАМ тая Дженифър,много,но....като актриса,НЕ и като "стандартен "ФОЙЕРВЕРК" на "Свободното общество"!
10
2
 
6
 
! Отговори
Народна Просвета преди 4 години
До дедокисело ли е грозгето, дедооо
9
2
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 4 години
До АЙТИ специалистпробай с проектант. направо нема да ти се верва. всички тетки над 30 години искат да им начертаеш точките, незнам що.
8
3
 
5
 
! Отговори
АЙТИ специалист преди 4 години
Аз в сайтовете за запознанства като напиша ,че съм АЙТИ специалист и жените почват да ми налитат като мухи на мед.
7
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя беше тази?Поредната 50г с пари, с 5 развода и със сигурност там горе нещо започва да хлопа.