Меган пак с провокация: "Трудно" и "сложно" й е

Херцогинята на Съсекс изненада с откровенията си
22 окт 2019 22:30, Екип на Tialoto.bg
24
Меган пак с провокация: "Трудно" и "сложно" й е
Снимка: Reuters

Принц Хари и неговата съпруга, Меган Маркъл, вдигнаха завесите относно чувствата и трудностите си в нов документален филм. В него Меган разказва за британските медии и таблоиди и това колко зле са се отразили техните публикации върху тях персонално.

В няколко интервюта с репортера на ITV, Том Брадби, Меган разказва как се „напасва“ към живота в кралското семейство и целия медиен шум, който идва с тази роля.

Не само, но и определя преживяното като "трудно" и "сложно".

Приятелите на Меган, по нейни думи, били много щастливи, че тя е щастлива, но ѝ дали съвет да не се омъжва за Принц Хари, защото медиите щели да унищожат живота ѝ.

И тя, определяйки се като "наивна", отказала да повярва, че ще е чак толкова тежка ситуацията.

В едно от интервютата Меган била близо до това да се разплаче, докато разказва колко твърде голям бил интересът от медиите към нея, докато била бременна.

Може би най-изненадващата за Меган Маркъл реакция, дойде от самите англичани, които изразиха недоволството си от така умелото поставяне в позиция на жертва на младото семейство.

"Права си, Меган, всички трябва да израстваме, не просто да оцеляваме, затова как ти ще помогнеш на милионите от нас, които едва оцеляваме? О, чакай, ти говориш просто за себе си".

"Всички искаме да израснем, мила. Проблемът на повечето от нас, данъкоплатците е, че едва свързваме двата края и се опитваме да се справим с таксите на децата, наема или ипотеката, таксите, данъците... няколко или изобщо без почивки. Ти, от друга страна, явно мислиш, че си специална и не трябва да имаш никакви притеснения... моля те, спри да хленчиш. Имаш здраве, богатство и чудесно бебе. Можеш да отидеш навсякъде, където искаш и ние, данъкоплатците, като работници – пчелички, трябва да го спонсорираме, но никога не те критикуваме или искаме нещо в замяна? Това не е честно, нали? Честно за нас..."

"Аз и моята приятелка сме склонни да сменим начина си на живот с тези на кралската двойка и да ги освободим от техните непоносими трудности".

В интерес на истината, ние също бихме се сменили с Меган Маркъл и Принц Хари. И макар да са ни изключително симпатични, бихме искали да видим колко пък по-труден е техният живот от нашия.

Може би 8-часовият работен ден ще им се отрази добре, защото просто няма да им остава време да се притесняват за други неща, освен за битови.

И да, менталното здраве трябва да бъде приоритет, но е изненадващо колко шокирана е Меган Маркъл от вниманието на медиите, след като сключи брак с Принц Хари.

Вижте още за Меган в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
до 18 преди 4 години
Вуду Магията няма Разваляне!!
20
1
 
10
 
! Отговори
Да преди 4 години
ползва облагите на кралското семейство не се уморява, ама медийният интерес не ѝ е присърце. Или казано метафорично "га идеш кифтетата не риуеш".
19
11
 
2
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
Каква сила притежава тази жена, че издържа всичко това? Но любовта е по -силна от всичко!
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меган Маркъл и кариера???! тя е една посредствена актриса, като ако не се беше забила с Хари, най-голямото й постижение й щеше да остане, че се е съблякла в третокласен филм. Нито е кой знае колко хубава, нито е непридена, а сравнениета с Даяна са нелепи. Не знам какво е намерил Хари в нея?
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами да не се е женила за принц и щеше да й е лесно.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Некъв ужасссссссссссссссссссТ!
15
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Едва не се разплакала от медийния интерес към нея - свикнала е да плаче и по този начин си постига желанията и капризите ! Да иде при татко Томас да утешава доброто си и възпитано момиче !
14
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко много *** и дори расистки коментари. Тя би могла да има и по-охолен живот, като направи собствена кариера или като се оможи за някой средностатистически милионер, без да се налага да плаща ежедневно данък обществено мнение. Но според мен мацката има потенциал да им го върне тъпкано на другарите англичани, така както избра името на наследника и като възпита децата си в разчупен бунтарски дух. Дръж се Меган, превъзпитай ги тия бастуни!
13
4
 
14
 
! Отговори
Цветнокожите преди 4 години
изобщо не ни интересуват!
12
3
 
18
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
Те всичките са такива "принцеси". Като видят реалният живот не ги кефи и се чувстват наранени.
11
3
 
37
 
! Отговори
Мухаха преди 4 години
Само да напомня че пилота на хеликоптера работещ за кралското семейство напусна щото тази изстрадала и огорчена сажда Меган го юркала всеки ден да и прави доставки , гувернантката работила там повече от 20 години също избяга и още 5-6 човека от прислугата плюс бавачката на бебето , та се наложи майка й да идва да го гледа. бебето Арчи . Кръстено на покойното и куче . Трудно и било.... баааахти . А аз какво да кажа ?
10
2
 
29
 
! Отговори
anon преди 4 години
Знаете ли кое ще е по-яко от Брекзит. Меган кралица. Ха ха ха ха ха
9
1
 
16
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Все още не сме някое английско графство и не сме техни васали, продажници!
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аааа. трудно ще и е да си скрие любовника..със сигурност ще е много трудно..
7
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и какво и е трудното,че не разбрах..не готви.не чисти.не работи.не гледа детето. та какво и е трудно?
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Селения
5
2
 
29
 
! Отговори
А бе преди 4 години
Нека си мрънка,ама да внимава в картинката,че МИ-тата са айляк след приключване на истерията със Скрипалите.Да не остане вдовец Хари...
4
4
 
42
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
прекалено е обикновеннатя удари джакпота с хари но хари удари на камък с нея
3
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като живееш на гърба на отрудените хора, не само ще те снимат и разпитват, но и трябва да си авейлъбъл на на шест 24/7. Като не ти харесва освобождавай мястото и да идва средващата.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз па мисля, че е от зодията.