Риана пуска бельо за Свети Валентин

Певицата отчита една успешна година
16
Риана пуска бельо за Свети Валентин
Reuters

Риана продължава своето приключение в модния бизнес. Тя направи истински фурор на миналата Седмица на модата в Ню Йорк, където представи своите модели от линията си Savage x Fenty. Шоуто беше първото, което покани феновете си да надникнат зад завесата на модната индустрия и цялото беше пуснато в платформата Amazon.

Е, 2019 година приключи, но не и Риана. Тя започва 2020-а с нови предизвикателни дизайни. Точно за Свети Валентин изпълнителката ще пусне бельо, което е напълно подходящо за празника. Основният цвят в колекцията е червеният, а някои от дизайните включват и малки сърчица. Разбира се, не липсва и любовната стрела на Купидон.
 
В новата си модна линия Риана си партнира с дизайнера Адам Селман, с когото работи съвсем скоро за наградите CFDA. „Смятам, че с Риана работим много добре. Тя ми вярва и аз ѝ се доверявам, защото тя много добре знае какво прави“, казва Селман пред Fashionista.
 
Всъщност този проект се пече доста време. Самият дизайнер признава, че Риана го е помолила да работят заедно още през 2018 година и той е приел веднага. Само няколко дни по-късно сделката е била направена и двамата започнали да мислят за дизайните. 
 
„Вижте какво прави Риана с дизайните на бельо. Тя върши чудесна работа и внася огромно разнообразие, когато става дума за визия и сексапил“, добавя Селма. 
 
Още за новата линия на Риана четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 7нееволюирала.....е главно коренячката българка тип перхидролена зелка от загората!
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нееволюирала
6
0
 
10
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Истерията с пазаруването по Коледа мина, сега започва истерията около Св. Валентин. Парите трябва да ви бъдат взети,ще купувате *** им и толкоз. Нали ОвСи?
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Риана пуска и се изпуска.
4
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво
3
0
 
6
 
! Отговори
Асана преди 4 години
Браво балдъзке, голяма работа си!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На никой не му дреме ни за риана ни за папския вальо силвестър мартин франциск и т.н. Единствената причина е че днеса е наполовина купен от блумбърг и си мислят че трябва да ни ги натрапват.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татуирана