Емили Ратайковски със съвет за карантината и... гола снимка

Звездата призова дамите да решат косата си
14 апр 2020 23:30, Ивета Иванова
31
Емили Ратайковски със съвет за карантината и... гола снимка
Снимка: БГНЕС

Емили Ратайковски призова феновете си да се грижат за себе си, докато са изолирани по домовете си, заради пандемията от коронавирус.

Тя призна, че дори дребни неща, като взимане на душ и грижа за косата, могат да ѝ помогнат да се отпусне и да е по-спокойна.
 
"Съвет как да останете нормални: къпете се и решете косата си. Сериозно, просто го направете. Ще сте учудени как такива малки ритуали на грижа за себе си могат да ми помогнат за повдигане на настроението", сподели тя пред "Vogue".
 
Моделката смята, че няма правила по време на сегашната здравна криза, що се отнася до рутината. Тя призова хората да не се насилват да следват някакъв точен график.
 
"Ако една нощ не може да заспите, добре. Ако един следобед не може да останете будни, добре. Слушайте тялото си и не упражнявайте натиск върху себе си", призова тя.
 
Емили призна, че по време на карантината чете книги.
 
Скоро звездата постна провокативна снимка от банята. На нея тя е гола, а мъжът ѝ Себастиан Беър-МакКлард я е прегърнал. Ратайковски уточнява, че снимката е от лято 2018 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
вгз преди 4 години
Показвайте я в гръб. Грозничка е, за това се е оперирала по лицето. С тоя ботокс в устните пък съвсем за нищо не става. Такива обикновенно са сложили силикона в главата, не в гърдите (поне едно умно нещо да направят).Ако сложите снимка на жена ми до тази "убавица", хубостта на жена ми ще я удари в земята.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм жена, обаче и на мен Емили ми харесва. Много красиво лице и тяло има и яко си го показва де :)
20
0
 
5
 
! Отговори
Дедо Емилиян преди 4 години
Ама туй на снимката Емили ли е ? Въйй, не я познах с толкова много дрехи. Облякла се е като за зла зима . Виж на снимката на тиинпроблем , веднага я разпознах .
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направиха специален филм заради Емилито, да и дадат роля... Ама когато ставаш само за еване.... ставаш само за еване и те еват.
18
4
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Ако това болно от анорексия младо създание е еталон за красота в днешно време и е кумир за младите, Земята наистина отива към своята гибел! "Въпрос на вкус"- казало кучето и се облизало под опашката.
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако намерите и публикувате облечена снимка, ще бъде сензация.
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Овца..
15
3
 
6
 
! Отговори
Боко, действай! преди 4 години
Няма ли кой да и купи едно имение в Барцелоната на тази и да спре с глупостите?
14
0
 
9
 
! Отговори
Чорбаджи Генчо преди 4 години
Налютил съм чорбаджийското чушле да и го топна във фурната на Ратайковска със собствен сос
13
1
 
15
 
! Отговори
жожо преди 4 години
Тази Емили е известна с това, че някакви папараци бяха успели да я снимат с дрехи, а после я изнудвали че ще пуснат облечените и снимки в социалните мрежи. В много трудна ситуация е била
12
0
 
15
 
! Отговори
123 преди 4 години
Незнам тази коя е. Не живея отдавна в България, ама защо са и такива неестествени устните, все едно е сърбала вряла чорба??? Няква мода ще да е явно сред по младите да приличат на.... хуманоиди.... Убаво момиче ама се е поошутило малко
11
1
 
22
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Щеше да е изненада,ако беше облечена.Гола и децата я знаят.
10
0
 
4
 
! Отговори
Киро преди 4 години
Тази изневерява на мъжа си.... с мен.
9
2
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 4 години
Братята вие.в надежда се.загубихте.метаите яо едно око гледам сестрата едната подмята кучето другата с котката на терасата вие десте не знам
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Boko boНамери й снимки от ученическите години да видиш няма ли поправки
7
15
 
3
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Фотошоп? Ти луд ли си? Тая е уникална мацка. Няма нищо синтетично по нея. Естествени форми са това. Висока... Ако я види мъж на живо може и да припадне. Супер нежно излъчване има. Днес направо ще я сънувам.
6
2
 
29
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
Трудно е за българина в криза да гледа някаква кифла с надути джуки как ръси "бисерите" на няколкото си мозъчни гънки публично и да ни разказва как между две вдигания на краката си за секс е успяла да си изпили ноктите или е раходила кльощавото си ду.*** по баровете ! Обърнахме държавата на кокошарник !
5
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакаме гола снимка и от *** тя и Свекървата радев съвети вече дадоха...
4
1
 
22
 
! Отговори
Емелеана преди 4 години
Психиолог : Емилеяно, защо пък призоваваш хората да си мият косата ?Емелиана : Ами всички звИзди призовават по нещо.Една да си мият краката ... друга да си мият ду**... хм, лицето . И като ги огледах всички призиви , само косата беше останала незаета .Пък, нали и аз искам да съм кат' звиздити .... и призовах.... следва баналната вече снимка без дрехи .... то пък всички сте *** виждали вече по подробно от личния ми гинеколог ... ама туй, е нещо като запазена марка ... а сега снимката бес дрехи.
3
0
 
19
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 4 години
Парадоксална журнаГлистика!