Елизабет Дебики облече рокля на принцеса Даяна

Тя влезе успешно в образа на бившата жена на принц Чарлз
11 ное 2021 18:30, Дарена Найденова
5
Елизабет Дебики облече рокля на принцеса Даяна
БГНЕС

Каквото и да кажем за принцеса Даяна, ще е малко. Колкото и да се опитваме да разберем философията ѝ за живота, вътрешната ѝ борба по време на живота ѝ в двореца, любовта ѝ към справедливостта и хората и желанието ѝ за по-добър свят, няма да можем да се доближим дори и на сантиметър до истинската същност на Даяна.

Филмите, книгите и документалните поредици обаче ни позволяват поне за малко да поживеем в свят, където Даяна е жива и се бори за нещо по-добро за себе си и децата си. Противопоставя се на нормите в обществото, не се притеснява да се доближава до болни хора и по никакъв начин не се води от хорското мнение. Тя живееше собствения си живот, който приключи твърде рано на 31 август 1997 година.
 
Преди трагичната катастрофа в Париж обаче Даяна представи на света едно модно ревю, което траеше десетилетия. Всеки един тоалет беше безгрешен, прическата подходяща за събитието, на което присъства, а гримът никога не се натрапваше. Като истинска модна икона, принцесата служеше за вдъхновение на поколението на 80-те и 90-те години и продължава да го прави до днес.
 
Една от най-запомнящите ѝ се визии е черната рокля, с която Даяна се появява на гала на Vanity Fair, организирана в градината на замъка Кенсингтън през 1994 година. Точно когато принц Чарлз призна, че има връзка с Камила Паркър-Боулс и дълго време е изневерявал на Даяна, принцесата реши да не изплаква очите си у дома, а да покаже на съпруга си какво точно изпуска.
 
Елизабет Дебики влезе в образа на принцеса Даяна. Отива ли й черната рокля, ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
До Тука съм преди 2 години
Даже да сме точни трябва да е Дембицки, нищо че се пише Debicki.На полски е Dębicki, което се чете Дембицки.
1
2
 
2
 
! Отговори
Тука съм преди 2 години
Абе не се ли казва Дебицки? Все пак е полякиня.