Очарование в лилаво - Лейди Гага на представянето на House of Gucci

Певицата избра рокля от колекцията Love Parade
11 ное 2021 19:37, Дарена Найденова
1
Очарование в лилаво - Лейди Гага на представянето на House of Gucci
БГНЕС

Аплодисментите ни са само и единствено за Лейди Гага! 35-годишната изпълнителка и актриса присъства на лондонската премиера на новия си филм House of Gucci, където успя отново да привлече вниманието. Като една от най-стилните дами на нашето време, и този път Гага не изневери на себе си и се появи на червения килим с елегантна рокля, допълнена от достатъчно сексапил.

На девети ноември темата в гардероба на Гага беше лилаво. Изпълнителката облече дълга рокля от колекцията Love Parade на Gucci, която беше представена преди седмица на булевард „Холивуд“ с помощта на звезди като Джаред Лето, Маколи Кълкин и много други. Лилавата рокля, която Гага избра за премиерата на филма си в Обединеното кралство, имаше наситен оттенък и беше покрита с малки плисета и кръстосано оформена върху корсаж. Изпълнителката добави дълги ръкавици, инкрустирани с кристали и чифт геометрични чорапогащи, които се виждаха през високата цепка на роклята. Черните ботуши на платформа и с височина до глезена по чудесен начин се вписваха във визията.
 
Що се отнася до отдела по красота, лилавият цвят присъстваше и тук. Опушеното око с лилави сенки зае централно място в грима, допълнено от безцветно червило и много лек руж. Русата коса на Гага се спускаше свободно върху тялото, като в краищата си беше леко извита. Финалните щрихи на визията включваха диамантени обеци и обемист златен чокър.
 
Лилавата рокля със сигурност ще остане в историята като една от най-впечатляващите на червения килим, благодарение на огромните крила, които Гага разпери за пред камерите.
 
Още за премиерата на филма с певицата  ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
грозно илюминатско ,,ча ди е