Уилям и Кейт не запознали децата си с Лилибет

Ето какво твърди експерт
14 юни 2022 19:20, Ивета Иванова
9
Уилям и Кейт не запознали децата си с Лилибет
Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и Кейт Мидълтън не направили никакъв опит да представят децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи на братовчедка им - дъщерята на Меган Маркъл и Принц Хари - Лилибет-Даяна.

Меган и Хари бяха в Англия в началото на юни, за да присъствал на тържествата по случай платинения юбилей на кралица Елизабет Втора - 70 години на трона.
 
На 4-и юни малката Лили навърши една годинка и родителите ѝ организираха градинско парти във Фрогмор Котидж. Принц Уилям и Кейт не присъстваха на партито, тъй като тогава имаха ангажимент в Уелс за юбилея на кралицата.
 
Но от "Us Weekly" пишат, че двамата не направили никакви усилия да представят трите си деца на Лили, дори в дните, в които били в Лондон.
 
"Уилям и Кейт не положиха никакви усилия да представят принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи на Лили", казва кралският експерт Кристофър Андерсън пред изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Ауу,каква...драма,половината български народ чете и...преживява.,даже и Правителството да...падне,няма да забележи.
6
1
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
а,това е най-невинното,което може да се случи в тия среди...Обикновено КОНКУРЕНТИТЕ или се отравят,или "загиват при лов"...Тия са още малки,но "кралската" традиция едва ли ще ги подмине..
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо им е да се мешат с простолюдието
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както винаги меган искаше да направи впечатление и да вземи дивиденти. Но този път не се получи. Всички бяха изцяло ангажирани с честванията на кралицата. Ако Съсексови не бяха се нафучкали и изчупили преждевременно (израз на лошо възпитание и неуважение), вероятно щяха да им обърнат повече внимание.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къв тоа лилипут дет не са го запознали?
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кой го интересува това ?
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ау, каква драма