Лейди Гага влиза в продължението на „Жокера“

Нейната героиня ще е различна от тази на Марго Роби
16 юни 2022 15:37, Дарена Найденова
10
Лейди Гага влиза в продължението на „Жокера“
БГНЕС

Жокера се завръща и този път си води приятел!

Според последните новини в Холивуд, Лейди Гага преговаря за ролята на Харли Куин в продължението на „Жокера“. Ако всичко е вярно, тя ще си партнира с Хоакин Финикс под режисурата на Тод Филипс. Първият филм за комиксовия злодей, излязъл през 2019 година, се превърна в истински хит по света, печелейки повече от 1 милиард долара и взимайки няколко „Оскара“, включително за най-добър актьор и най-добра оригинална музика.
 
Ако Гага се справи добре на прослушването, тя ще влезе в ролята на Харли Куин – терапевтка, която се влюбва в Жокера и се присъединява към неговия престъпен живот. Първоначално тя ни беше представена от Марго Роби в поредицата „Отряд самоубийци“, където ролята на Жокера беше изиграна от Джаред Лето. Роби се справи доста добре, като много от феновете сметнаха, че именно тя ще бъде избрана и за продължението на „Жокера“.
 
Говорейки за самия филм, според Hollywood Reporter, втората част с името „Жокера: Лудост за двама“ вече е с написан сценарий. Заглавието е намек за идентично или подобно психично разстройство, което засяга двама или повече индивиди, обикновено членове на едно и също семейство. И докато феновете вече видяха как Хоакин Финикс чете сценария на втората част, то неговата роля все още не е сигурна. Според източници, от Warner Brothers засега само водят преговори с актьора.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На мен в ДиСи филмите не ми харесва това че различни хора играят Батман и тн вместо да наемат един и само той да играе този герой.
7
1
 
4
 
! Отговори
Асоциален Примитив преди 1 година
Чистокръвен травестюга
6
3
 
3
 
! Отговори
Киноман преди 1 година
Хоакин Финикс е най жалкия Джокер който съм гледал. Направо ще си подхождат с Лейди Клюн в пародийните филми по поредицата. ....... Heath Ledger is The Best Joker
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прилича на калайджийка
4
1
 
4
 
! Отговори
MONAD преди 1 година
Тя преговаря понеже се очаква филма да е мюзикъл.Журналистиката в Днес Бг е потресаваща, дори и клюките не можете да преведете точно и адекватно, какво остава за политика и важни неща.
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко пластични операции претърпя тази жена... Ужас и отново се нуждае от 1 тон вакса.
2
0
 
2
 
! Отговори
Зори преди 1 година
Тази товина вече ще отпуши гласуването на така важния за българите бюджет в Народното събрание.
1
0
 
18
 
! Отговори
L. преди 1 година
Даже мисля, че тя трябва да играе Жокера.