Том Брейди и Жизел Бюндхен се разведоха след 13 години брак

Футболистът се опитал да оправи нещата, но безуспешно
21
Том Брейди и Жизел Бюндхен се разведоха след 13 години брак
Снимка: Getty

Очакваното се случи! Том Брейди и Жизел Бюндхен се разведоха по бързата процедура след 13-годишен брак.

За разлика от други звезди, които дълго време не могат да се разберат в съда, моделът и футболистът са подали заедно молбите си на 28 октомври, като още в същия ден съдията ги е подписал. Според официалната причина, бракът се разпаднал заради „непоправими различия“ и вече е бил толкова разбит, че нищо не можело да го поправи.

Том и Жизел са сключили брачно споразумение три дни по-рано, в което се включва и родителски план. Според законите на щата Флорида, където са подадени документите за развод, детайли около ситуацията с децата няма да бъдат разкрити публично, за да се предпази личното пространство на малчуганите. И двете страни няма да пледират за финансови облаги или издръжки.

„Споразумението вече е направено. Работеха по точките през цялото това време. Нито един от тях няма да подава молба за попечителство“, казва източник пред списание People. Отглеждането на децата обаче включва доста пътуване, тъй като Брейди в момента играе в Тампа, а Жизел живее в Маями. Футболистът обаче има имот във Флорида, което ще му позволи да бъде по-близо до семейството си.

Миналия петък стана ясно, че двойката се разделя официално след месеци на спекулации, слухове и отхвърляне на предположенията на фенове и медии. Само преди два месеца Бюндхен сподели, че няма да се разделя със съпруга си и двамата работят над брака, за да създадат най-добрата среда за децата си. Очевидно опитите са били неуспешни и пътищата на съпрузите се разделят.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Том Брейди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Ръката ме боли преди 1 година
И за двамата има милиони кандидати/ки и то все от сой.Брейди само да обуе едни маркови долни ***,му дават за два часа толкова,дето вие цял живот бачкате за толкова.А за кака ви само да си смени гащите,и е с милион напред,правте сметка ако рече да ги свали...!!
19
0
 
1
 
! Отговори
Враца баце преди 1 година
Тия двамата имат пари колко половин България, знааш колко ми дреме!
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако си падаш по марковите питиета, а жена ти се окаже гола вода, това също е повод за развод.
17
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
бре дъм сън знай!!!..Аз от 30 години са опитвам да са разведа,обачи ни ми са отдава...Може би щото ни сам "Световна звезда" ?
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Том Брейди и Жизел Бюндхен нямат вашите бедняшки проблеми, които коментирате.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страхотна БЕШЕ Жизел Бюндхен. Сега на 42 години не знам как е.
14
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По повод написаното от Нина:ти им даваш пари и не ги занимаваш а те се оплакват че не им обръщаш внимание...е извинявай ама предпочитам да напредна в кариерата отколкото да ти слушам глупостите а ти угодия нямаш понеже искаш всичко. И после мъжете лоши че не са ти се лепнали за гз а ако се лепнат са досадни. Айде фок оф, прави ножички и не ме занимавай. Ще мина и без тебе в тоя жизнен цикъл, а междувременно ще си къркам и ще си викам курвета па нека ми е зле.
13
1
 
2
 
! Отговори
и да довърша сторито преди 1 година
като го гони жената се оказва с неплатена вода за 3000 лв., защото като заживяли заедно мъжа казал че ще плаща тока а жената водата. съответно жената като е бременна, родила и гледала бебе мъжа не смятал за нужно да плаща водата. все пак като се разберат двама души гаджета и след 5 г забременее жената.. ами да си спазва думата ся в крайна сметка :)
12
1
 
3
 
! Отговори
ДО 11 преди 1 година
Горе долу права е жената. ЕСТ има изключения. Ето пример: живеят в дома на жената, тя го "пуска" да ходи където си иска, съответно поне два пъти седмично мъжа се прибира в 4-5-6 сутринта и на др ден реанимира, нямат общ бюджет, защото мъжа не казва колко пари взима , тя си гледа детето. В един момент и писва и му бие шута. след това се плащат едни 300 лв детски (когато са по карта, ако е в брой са по-малко) и това е . еми това е масовката. Както и жените парцали. да му мислят изключенията
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Нина - ти от гледна точка на разведена жена с деца ли говориш или от гледна точка на няква бездетна фантазьорка? Ако мъжа ти бачка и пазарува и си го изгонила заради това, че играе карти си имено част от проблема, за който се говори. Баба ти и прабаба ти дето са приличали на дамаджани са били женени по 70 години, а ти си си направила един маникюр и си се помислила за кралица Елизабет трета.
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До НинаСъжалявам. Но от описаното, поне си минала без бой...
9
2
 
5
 
! Отговори
Навитак преди 1 година
Тук пасувам, Жизел закъсня доста с решението..
8
9
 
12
 
! Отговори
Нина преди 1 година
До АнонименМъжете в България са свикнали всичко да се върши от жените, които хем ходят на работа хем се грижат за децата и за тях(мъжете).Същите (осъзнати) освен на работа да ходят други задължения нямат.Трудно се отделят от мама, и през свободното време са къркани, на риба на карти или други занимания далеч от дома.Та на НЕОСЪЗНАТИТЕ същества им писва и ги връщат на мама, поне да си гледат само техните деца...
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като побеснеят някои жени, стой та глей...
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма лошо. 13 г. заедно даже си е доста добре. Щом мачкат чаршафите поотделно няма какво да се оправя. Само ще сурнат децата напред-назад. Коледите ще са по-тегави.
5
2
 
6
 
! Отговори
мдааа преди 1 година
о ужас , леле каква драма ! е , явно трябва и това да знаем .
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да го наречем Бутаница тогава :)
3
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тампа имат 5 загуби този сезон, Брейди вече е в залеза си. Жизел ще търси нов жезъл. Над 90% от браковете в САЩ са разбити от жените. Неосъзнати същества, мислят само за собствения си комфорт. Тук българките са подобни, заради това рoмите до 20 години няма да са малцинство, а мнозинство.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 1 Американски ФУТБОЛ не е ръгби. И не е SOCCER.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Футболистът...този за кой отбор играе, Челси, Байерн Левъркузен, Фенербахче...ааа от тези дето се бутат - ръгби.

Спонсорирани публикации