IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Декар пшеница изхранва 4-членно семейство 10 години


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

30
Младен Крумов
преди 5 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Защо заблуждавате хората със заглавието на статията.Лъха некадърност.
отговор Сигнализирай
29
Гергана
преди 5 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
И сега има качествена храна и то много, но е скъпа. Скъпа е, защото хората са много, а производителите са малко . И за да не се разваля храната , се обработва с консерванти и други подобни. Сега по голямата част от хората са струпани в градове, по крайбрежията и нагъсто. Няма как всеки да си отглежда храната сам, няма толкова качествени земни площи. Решението по изхранването е ясно - океана може да изхрани две планети, но пък е замърсен от човешка дейност и кръгът се затваря.
отговор Сигнализирай
28
123
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Храната не е това което беше преди 30 години. Сега има много химия в храната, което е в интерес на търговците и в ущърб на потребителите.
отговор Сигнализирай
27
Да допълня...
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
До до 27 30 Но идват руснаците 45-та година и идилията свършва. Мая дядо с 250 дкр. земя е атгледал и изучил 6 деца. Двама с висше и четирима със средно образование.
отговор Сигнализирай
26
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Ама още ли има хора които си мислят , че в хляба има брашно ? - то вече не е ясно дали и брашното е брашно.Сега има такива добавки , че можеш да направиш каквото си поискаш ! - като скариди сурими например , някакво тесто направено незнайно от какво.
отговор Сигнализирай
25
до 27
преди 5 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Преди 70-80 години хората живееха доста дълго и си правеха сами хляба по селата . Тази мода на подобрителите дойде от къде - от запад, както и модата на фейк храните със палмови и подобни масла и т.н. Имитация винаги е имало на всичко. Като искаш хубав хлаб - ореш, сееш, жънеш, мелиш еко-брашно, месиш и печеш хляб. Обаче иска работа. Модерните искат само със чоплене във Фейсбук и да стават нещата, ама няма такъв филм.
отговор Сигнализирай
24
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Нормалната реколта е между 300 - 600 кг жито. Ако е био житото остава още по-малко килограми. Със добавки от монсанто реколтата се вдига, но житото не става за ядене.
отговор Сигнализирай
23
Мен
преди 5 години
Харесвам 1 Не харесвам 3
Дрън дрън. Лелката говори глупости - пълно е с диети без хляб и те са доказано здравословни. За 10 години - ми нека покаже как 10 години нейното семейство се изхранва с 1 декар пшеница.
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
Глутен, термофилни дрожди,консерванти, подобрители, набухватели... Супер полезен е, спор няма.
отговор Сигнализирай
21
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Хлебаките продават хляб на балъците, а те си купуват деликатеси и мерцедеси.
отговор Сигнализирай
Новини