IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Не е проста работа това печената филийка


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

16
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Аз пък не купувам хляб, а си го пека в хлебопекарна.
отговор Сигнализирай
15
УРАААА
преди 13 години
Харесвам 23 Не харесвам 0
Невероятно научно постижение! Това са най-правилно изразходваните средства за прогреса на науката. Учените да ги номинират за Нобелова награда.... Участниците в допитването също... И нас, че прочетохме това образователно четиво.
отговор Сигнализирай
14
ас
преди 13 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
аз глутен не ямкато Джокович, я какъв атлет стана това момче
отговор Сигнализирай
13
учен
преди 13 години
Харесвам 13 Не харесвам 3
ТЕЗИ УЧЕНИ ТРЯБВА ДА СЕ ОСТАВЯТ 20ДЕНА САМО НА ВОДА ЗА ТОВА ,ЧЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С ХЛЯБА!!!!
отговор Сигнализирай
12
Bai-Hui до 11
преди 13 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Абе я кажи откъде взимаш хляб по БДС .Обиколих сума ти магазини и никъде не мога да си намеря.Бих дал и 2 лева за хляб само да знам че е истински.Да не говорим и за "ръжените" и "пълнозърнестите" дето са си пак същия бълвоч ама с боя.
отговор Сигнализирай
11
Миро Пумпала до 8ми
преди 13 години
Харесвам 4 Не харесвам 5
Да ти го бодна между филийте на тебе.
отговор Сигнализирай
10
Ути Варелов
преди 13 години
Харесвам 30 Не харесвам 0
Ако може въпросните изследователи да проучат точния грамаж магданоз, начин на нарязване, нож, с който се прави това, по кое време требва да е набран, в какъв съд, каква трябва да е температура и влажността му и т.н. Необходимо ми е за пилешката супа, ще съм им много благодарен!!!
отговор Сигнализирай
9
До 7
преди 13 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Ами защото обичам семейството си и ми беше адски тежко да гледам баба ми, която си отиде от рак! За нея вече е късно, ама поне нека другите болни имат надежда!
отговор Сигнализирай
8
анонимен
преди 13 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Не е проста работа това печената филийка....Бабината ви на припек по сложна ли е?
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 3 Не харесвам 4
Винаги когато съм в нас си препичам преди ядене филийки на скарата, защото иначе хляба е отврат. Толкова тестян няма и накъде. Иначе оня пумпал Миро нека си плямпа че хляба миришел на хубаво.
отговор Сигнализирай
Новини