Медсестрите искат с пациент

Хиляди британски медицински сестри не виждат нищо лошо от „романа“ с пациент, въпреки че това им е строго забранено
17 мар 2008 09:40,
29
Медсестрите искат с пациент

Хиляди британски медицински сестри не виждат нищо лошо от „романа“ с пациент, въпреки че това им е строго забранено, показват данните от социологическо проучване, цитирано от ИТАР-ТАСС.

Нещо повече сестрите заявяват, че не биха се отказали от интимни отношения, даже ако ги заплашва уволнение.

Изследването, публикувано в списание „Нърсинг Таймс“, сочи, че всяка десета британска медицинска сестра смята за напълно нормален „романа“ с пациент, а всяка шеста е заявила, че знае за поне един подобен случай.

Резултатите от проучването, в което са взели участие 3600 медицински сестри, предизвикват сериозна загриженост сред ръководството на Британския колеж за среден медицински персонал.

Генералният секретар на колежа Питър Картър бе категоричен, че подобни интимни отношения няма да се толерират.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Моралист преди 16 години
Разпасаният к*******к - дело на съвремието и мерак за мераклиите !
27
0
 
0
 
! Отговори
+ преди 16 години
Абе вие с катетрите висящи ви от оная работа, куцащи, задъхващи се, с тромб ей сега запушващ мозъчна артерия къде сте тръгнали да точите лиги за обслужващата ви медицинска сестра. Я си седни на спанако викат в шопско, по-точно на босилеко ..
26
0
 
0
 
! Отговори
Шумахер-шофьорчето преди 16 години
Имаше един стар виц : Какво става от развален мъж - милиционер.А от развалена жена - медицинска сестра.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Хм... не съм медицинска сестре и незнам как е в болниците, ама работя в офиса на една голяма фирма и доста често се случва да припламнат искри между колеги... освен това повечето от нас са и доста млади и необвързани, та си е нормално. Стига да не пречи на работата, лошо няма. Аз също съм хлътвала по колега, но така и не му го показах. :-)
24
0
 
0
 
! Отговори
staria преди 16 години
Въпрос?... Какво може да се свали от гола мед. сестра?..... Отговор : Дежурния лекар или уредил се пациент....
23
0
 
0
 
! Отговори
ll преди 16 години
Питай директно иска ли да прави секс с теб. Много шамари ще отнесеш, но и много ще поебеш. Другото е лиготня, лъжа или обвързване. Избираш сам.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Наздраве брат! Медицинските сестри са си много олдскул фетиш и не може без него. А иначе не ме е*е за тея където постоянно ги сърби между краката. Обичайте себе си и партнъора си. Peace.
21
0
 
0
 
! Отговори
фен преди 16 години
Не е лошо като идея,даже никак една сестричка да иска да обгрижва допълнително пациентите.Много хора обаче се пишат на големи моралисти - като например случая с моята приятелка, която е медицинка сестра и беше хваната от зам-шефа на клиниката в която работеше,да прави фелацио на двама пациента.И представяте ли си,завистникът-комплексар вместо да се включи и да си спретнат четиримката една оргийка по медицински както си трябва,а той взе че я уволни дисциплинарно. ,в кой век живее,и като се има в предвит че дъщеря му(студентка по медицина) е идвала няколко пъти в къщи да правим тройки,да не се пише на такъв моралист и нравоучител!
20
0
 
0
 
! Отговори
чичо метко преди 16 години
Машалла!!!
19
0
 
0
 
! Отговори
НАДАРЕН-25 преди 16 години
ИСКАМ ДА СЪМ ПАЦИЕНТ!
18
0
 
0
 
! Отговори
пост 8 преди 16 години
Забелязала съм, че по коментарите към друга информация често сме на едно мнение / ако все с това име gothic си ти /, но ето тук вече ме критикуваш! Приемам критиката, изобщо не трябваше да го правя...
17
0
 
0
 
! Отговори
мед.сестра преди 16 години
Ама защо всички си мислите ,че мед.сестрите сме някакви си разгонени *** немога да го разбера това ...ей това идва от вашите фантазии.Дали сестра с пациент или продавачка с клиент не е ли все тая ,какво общо има хипократовата клетва с това ? Е аз да ви кажа нищо общо няма !!Всеки има право на любов така че ......какво работи не е от значение .Но няма да отрека ,че сме секси и доста често мъжете ви се иска да се разболявате :РНо все пак по-малко болести ви желая ,че мед.сестри те рядко налитаме на пациенти :))))))
16
0
 
0
 
! Отговори
gothic преди 16 години
#8, като се занимаваш с кой ти е виновен? Или видите симпатично момченце и айдеееее! И аз имам закачка с колежка, и двамата сме семейни, но от различни градове. Виждаме се на курсове и семинари. Чиста работа!!! А медсестрите! Колко имам да разказвам....
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
tuk pak sa se vadili izvadki ot vesnik "Li4na drana" :)))Anonimnata No 8 neznam kakvo e iskala da postigne s tezi i apeli - no neka ima v predvid 4e tuk ima i zreli hora, a ne samo devstvenici i pobertet4eta ....10. - 12:35 - От: Дедо Гошо от Долно *** - tukmo 6tqh az da q kazvam taq pogovorka :))))
14
0
 
0
 
! Отговори
Niksun преди 16 години
Каде да си държим гащите ? Моите са в гардероба ... Защото ти , както си стоиш и усещаш , че нещо опа иска да влезе . Но всичко това става без твое съгласие и знание ... Пък и какви ги пишеш при положение , че 8 обеснява как изневерява на мъжа си и не намира нищо лошо в това ... Странно стадо сте .
13
0
 
0
 
! Отговори
от пост 8 преди 16 години
Абсолютно си прав и аз много добре зная поговорката, която ми цитираш, ама сгреших, от мили усмивчици... докато се усетя и заиграването стана факт! Имало да ми пати главата от подобна глупост, а всъщност по време на връзката нямаше ден, в който да не се сетя за "проклетата" поговорка за "оная работа и хляба"!
12
0
 
0
 
! Отговори
pipi преди 16 години
abe ako magete si dargat gashtite deto im e mjstoto mai i givota ni shte e po prijten ne mislite li ?? A kolkoto do sestrite v bolnicite ....njma li si chovek moral i v parlament da go pusnesh i tam shte si go razvee ...vapros na cennosti !!
11
0
 
0
 
! Отговори
X1 преди 16 години
Докторите скарани Сестрите издокарани Санитарите прости А болните Бог да ги прости А на здраве и да не ви се налага в България медицинска помощ да плащате и да ползвате
10
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Гошо от Долно У преди 16 години
До Номер 8 - не виждам защо се ядосваш, след като и ти си била присъстващ елемент във връзката с колегата си, защо се ядосваш, че той се държал гадно ? Нима не сте достатъчно зрели хора, та да можете да разграничавате служебното от личното пространство? Или е по-важно да се кръшне, отколкото да си запазиш честта и достойнството, а не после да се оплакваш, че онзи, с когото си спала, ти се карал, цупел и те нагрубявал в работата ... Тъжна и жалка картинка ... отдавна има един лаф "НЕ си вади "онази" работа там, където си изкарваш хляба!" - ако не можете да го разберете или да го прилагате - това си е ваш проблем, не се оплаквайте! А относно мед-сестрите - ако Хипократовата клетва им позволява да имат връзки с пациентите си, то по-добре да отидат да работят като магистрални жрици или направо - за всички ни ще е по-добре :)))))))
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Аз също съм свидетел на подобно нещо. Една много, ама много красива жена беше женена за много симпатичен и интелигентен мъж Капитан на кораб. Но завърза връзка с един много дебел и *** шофьор на такси!! Тя слаба ,красива и интелигентна направо незнам как го избра тоя противно грозен имазен любовник.. Както и да е в крайна сметка дебелака се влюби много здраво и почна да и прави проблеми. Накрая се изтипоса в тях и направо каза на мъжа и ,че се обичат.. Въпреки ,че тя отрече да е влюбена а по точно каза ,че не може да се отърве от дебелия нахалник- мъжа и я напусна моментално.. Дебелака също не можа да се класира и сега тя е сама от няколко години и живота и бе разсипан.. Но в случая не говорим за мазни ,дебели и антипатични мъже .. Освен това жените любовчийки правят много по-големи проблеми на любовниците си и семействата им отколкото мъжете.. Но всяко стадо си има мършата.