Всички завиждат на независимия Водолей

Вижте 10 причини защо е така
20 яну 2016 16:07, Теодора Драгоева
15
Всички завиждат на независимия Водолей
Шакира е родена на 2 февруари. Снимка: Reuters

Дори да не вярвате в хороскопи, астрология и зодиакални знаци, няма начин да не сте забелязали, че хората от зодия Водолей са по-различни от останалите.

Те просто се открояват със своята ексцентричност и независимост, с това че са лидери и отлични комуникатори, с това че са лоялни и безпристрастни, рационални и супер адаптивни.

Това са личностите, родени между 20 януари и 19 февруари. Често останалите зодии се възхищават на тяхната независимост, но те имат и много други страхотни качества.

1. Водолеите не се побират в един стереотип

Те са хем земни, хем отнесени, хем безгрижни, хем отговорни, хем капризни, хем сдържани, хем интелигентни, хем любопитни. Тоест, те просто са многостранни и оригинални.

2. За Водолея няма пречки

Тези хора обичат предизвикателствата и се справят с тях умело. По този начин те доказват на хората, които се съмняват или не вярват в тях, че са много оправни и адаптивни, макар да не им личи на пръв поглед.

3. За Водолея независимостта стои на пиедестал

Тези личности не са традиционалисти и не обичат да се съобразяват с правила, които не одобряват. Те са мечтатели, които нямат интерес да бъдат като всички останали. Повечето хора от зодия Водолей имат репутацията на леко странни и ексцентрични натури, но това е част от тяхната независима природа.

4. Водолеят е индивидуалист

Това е отразено във всеки един аспект от живота на Водолея, било то в приятелствата му, във взаимоотношенията му, в начина му на обличане и т. н. В същото време този зодиакален знак обича да бъде част от големи компании и черпи енергията си от общуването си с много хора.

5. Той е безпардонно искрен

Водолеят винаги говори ясно за нещата, в които вярва с цялото си сърце. Той има вродена необходимост от справедливост и винаги застава зад това, което според него е правилно. Освен това те са безпристрастни и честни.

Останалите качества на Водолея вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: водолейхороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скорошно американско изследване отново доказа, че сред водолеите процента на гениалните и талантливите е по висок, отколкото сред останалите зодии. Просто много водолеи изпреварват времето си и не е лесно да бъдат разбрани от останалите.
9
7
 
4
 
! Отговори
козирог преди 8 години
Едни от най-кофтите зодии за колеги - винаги са тарикати и не може да се разчита на тях.Майстори са да се правят че мн бачкат и в това да ти прехвърлят работа ;)
8
3
 
6
 
! Отговори
vodoley22 преди 8 години
Smelo napred
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
btw. и на мен много време ми трябваше да "преглътна" идеята, че слънцето ми не е във водолей, а в козирог. Но всеки достатъчно разумен и търсещ истината човек може да види, че сидереалната астрология Е работещата астрология след като изследва собствените си слънчеви и лунни завръщания чрез сидереална и чрез тропическа астрология, и ги сравни. Символизмът при сидереалната астрология е потресаващо точен.
6
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В момента слънцето е в козирог и ще бъде там още доста време. Спрете да работите с астрологията на 2000 години и работете с реалността - сидереалната астрология, която взема предвид прецесията на Земята. Всички са подведени от Птолемей, който наистина е бил гениален и много малко хора в западния свят са се усмелили да оспорят неговите твърдения.
5
5
 
15
 
! Отговори
Водолей преди 8 години
Имаме добри страни , но и доста кусури , аз като водолей мога да кажа , че съм леко егоист и мързелив :)
4
12
 
5
 
! Отговори
мхмм преди 8 години
Точно поради тези си качества Водолеите са крайно неподходящи за дейности свързани с "отборна игра". Неумението му да се впише в който и да е колектив, пречи да изгради професионални връзки. а като заговорим за връзки същата му тази индивидуалност му пречи да има и качествени връзки...
3
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А кой плаща сметката на Водолея?По скоро Безодговорен!
2
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мдаа, всички завиждат на Водолей а българите завиждат на "всички".
1
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шамари за водолея :-)