Развод ми дай... Skype любов завърши след 2 дни брак

Българска му работа – 2 години ухажване, а после бурен скандал
16 мар 2016 12:44,
40
Развод ми дай... Skype любов завърши след 2 дни брак
Снимка: архив Reuters

Сватба след интернет запознанство в Skype издържа само два дни до развода в Русе. Районният съд разтрогна брака, след като съпругът подал иск да прекрати формалната връзка.

Булката пък заминала при майка си в Гърция и така и не оспорила решението му, защото също не виждала смисъл в неконсумираното съжителство. Тя трябва да плати 25 лева държавна такса по делото.

Двамата вече разделени младоженци, се запознали във видеочата преди две години и половина. Жената работела в Гърция, но склонила да се видят с новия й приятел в русенското Ново село. Любовта им от пръв поглед пламнала неудържимо и след три месеца двамата решили да се оженят.

Но щастието на новото семейство било крехко като брака им, пише "Труд".

Два дни след сватбата младоженците се скарали непоправимо. Булката си хванала нещата, зарязала съпруга си, а той пък решил да вземе нещата в свои ръце и веднага отишъл в съда.

Това не е единствената любовна драма, която стига до Темида в крайдунавския град.

Закани във Facebook, прераснали в саморазправа, донесоха общо 2000 лв. глоба и обезщетение на пребит мъж от ревнивец. След жалба окръжният съд намали наполовина наказанието на виновника от районните магистрати.

До мелето се стигнало, след като младежът започнал да сипе закани във Facebook към новия приятел на бившето му гадже. Той пък се засегнал, че така се злепоставя приятелката му. Двамата се уговорили да се видят на четири очи и срещата прераснала в бой пред очите на минувачи.

Отхвърленият любовник отмъстил с юмруци и ритници на съперника си, който потърсил правата си в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: сватбаСкайпразвод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
2
 
! Отговори
arheopteriks преди 8 години
istinskia zivot e izvun feisbuka i skaipa ,povezeto ot tezi koito polzvat feisbuk i skaip sa kompleksari ,govoria za bulgarite ,no i v drugi durzavi ima takiva , NA TAKIVA NIAMA UGODIA , po dobre da si poruzash prostitutka otkolkoto da govorish po skaip ,besmisleno e ,tezi razgovori ne vodiat do nishto,tova e edin zatvoren krug
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При първия проблем ,всеки е дърпал чергата към своята страна и тя се е скъсала,случват се .Точно такава проблеми оформя любовта, но понякога нещата се дънят.Защото хората подменят "ние" с "Аз". Но не виждам нищо уникално в това, заобиколени сме от това.Тука просто е по подчертано.
30
1
 
14
 
! Отговори
Добрич преди 8 години
Даааа. Тази жена ме дразни
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименИ сигурно вината, че все такива си ги избираш, е на някой друг?
28
6
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Добре рицари на мъдрото слово и виртуалните стожери на качествените и съдържателни коментари!Напускам терена! Много ми замириса на ... кочове. ненапасли се.
27
0
 
17
 
! Отговори
Бира преди 8 години
На ICQ какво беше.....доказаха думите на Наполеон :D. А иначе тази с ник "жена" е много дразнеща, на всяка манджа меродия , кой знае какъв змей е ! хахахахаха
26
0
 
13
 
! Отговори
същия онзи преди 8 години
До Женаабе да ти кажа,жено...откъм интимност женска се смятам за богопомазан...благодаря на половинката си...а за спор с теб не искам и да иде реч...със здраве,госпожо...и помнете,че висенето в интернет не е донесло на никого,нищо хубаво !
25
3
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
23 и 24, ей, пак няма любов за Вас! Ни скайп, ни соц, ни социална, ни асоциална, ни виртуална, ни реална. Тежко, тежко брате се живей сред таквиз мъже нидоволни....
24
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От опит ви казвам, да защитаваш честта на жена не си струва. След няколко дни ще го забрави този жест. Жените са такива - късопаметни. Те не обичат като мъжете, затова след раздяла много бързо се съвземат и набелязват следващата жертва.
23
0
 
34
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
И по какъв начин е "българска му работа"? Такива неща се случват навсякъде, а съм сигурен, че има и по-фрапантни случаи.
22
1
 
13
 
! Отговори
Човек преди 8 години
Алооо жината! Пак ли ръсиш акъл тука ***? Ей не си научи урока, ама няма как - просто парче си. Никой не ти иска мнението. Затваряй си клоaката
21
0
 
15
 
! Отговори
11 преди 8 години
До Женазнаеш ли ...точно от такива ,като теб ,които се опитват да отговорят на всички в една такава виртуална дискусия ми омръзна най-много...отегчително е !
20
9
 
7
 
! Отговори
Жена преди 8 години
11, зависи за какво ги използваш. Скайп използвам по работа. Фейса ми е за бърза комуникация с хора, които познавам от живия живот и всеки път, защото ми се случи два три пъти да направя тази грешка да одобрявам хора, които не познавам или са приятели на мои приятели, които просто ме включват за бройката - огромна грешка! Като не му знаеш очите - никъв фейс приятел! Това, че Фейса е начин да се запознаеш с нови хора, както имаше коментар по-долу, на мен ми е показна идиотщина.
19
3
 
11
 
! Отговори
6 преди 8 години
До Елеменарно, У.Става, когато е някой случаен непознат, с когото си убиваш времето. Обаче така веднъж една далечна роднина решила да ми пише, но аз (не нарочно) точно тогава съм си изключила компютъра и тя си помислила, че се крия от нея. После се обадила на майка ми, която ми се накара, беше едновременно и смешно, и дразнещо. Та такива хора няма да те оставят просто да ги блокираш.
18
5
 
12
 
! Отговори
Жена преди 8 години
17, което е прекрасен пример за това, че хората не могат да общуват на живо и обикновено като се срещнат мълчат или си ровят по телефоните, но иначе в нета са мега комуникативни. Това е характерно за поколението след 1995 година. Гледах подробен репортаж за социалните им умения. Ниню!
17
6
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
16, това вече е съвсем различен начин да преставиш нещата, което си има своето основание. Моля те, не споменавай, дори и на майтап, това за суеверието, че звучи много неадекватно.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-странната ми скайп случка беше преди години с един съученик, всеки ден се виждахме в училище, но най-много да се поздравим, а когато започнахме да си пишем се опознахме истински и много се харесахме. Не излезе някаква трогателна любовна история, но пък беше приятно.
15
3
 
11
 
! Отговори
бла,бла преди 8 години
до ЖенаТова си е предтекст, просто нямам 10 000 лева, за да направя нормална сватба, а и ми се изпари желанието някак. По-добре да вложа тия пари в още едно дете - българче, че ако може и в повече от едно, отколкото да ги дам за ядене и пиене. Ама това са си мои виждания, просто гледам как хората се женят, не се обичат, а църквите и изобщо навсякъде гледат само как да им вземат повече парички за услугите.. Та, това като го гледам, не ме кара силно да желая и на мен да се случи :)
14
4
 
14
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"но не искам да се женя за нея от суеверие, че висчко ще се скапе,"13, и тя ли мисли така? Лелееее, не мога да повярвам, че има хора, които вярват ще след 8 години нещата щели да се скапят от суеверие само, ако се оженят за майката на детето си! Уникално!
13
6
 
10
 
! Отговори
бла,бла преди 8 години
Аз с жена ми се запознах в mIRC, въпреки че беше от квартала, наблизо живееше. Вече сме над 8 години заедно, но не искам да се женя за нея от суеверие, че висчко ще се скапе, както в тази история. Резултатът от тази връзка е на годинка и пет месеца и в момента спинка до мен на леглото :D