Грешки, които правим през 20-те, но са плюсове през 30-те

Не спестяваме пари, но...
26 мар 2017 17:07, Анна Дантева
0
Грешки, които правим  през 20-те, но са плюсове през 30-те
Снимка: архив, Reuters

Някои хора проявяват изключителен оптимизъм към живота и са с нагласата, че грешките ги правят по-силни. В действителност обаче, когато допуснем грешка, обикновено се появява усещането, че тя ни тласка надолу.
Истина е, че някои грешки, които правим, могат да са съдбоносни, не винаги в добрия смисъл, но има и такива, от които можем да се поучим.

Много от неправилните на пръв поглед решения, които взимаме в младините, всъщност се оказват от полза в дългосрочен план. Те ни помагат да израснем и ни превръщат в хората, които сме. Ето някои от грешките, които допускаме в 20-те, но отразяват благоприятно въздействие през 30-те:

1. Харчим спестяванията си за преживявания

В един момент можем да се окажем без нито лев спестени пари, което в определени моменти да доведе до затруднения. От друга страна обаче, преживяванията и пътуванията разширяват мирогледа и променят възприятията ни през 30-те.

Когато опознаваме различни култури и части на света, ще знаем къде бихме искали да се върнем и да намерим останалите, които все още не сме посетили.

2. Спим до обяд през почивните дни

Възможно е да сме пропускали плановете за закуска или да сме закъснявали за пролетното почистване през 20-те, но десетилетие по-късно започваме да виждаме красотата на пълноценната почивка.

Вижте останалите в Tialoto.bg


0
Още по темата: сънгрешки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари