Какви секс пози харесват различните зодии?

Астрологията в помощ под завивките
2 юли 2017 22:22, Eкип на Teenproblem
4
Какви секс пози харесват различните зодии?
Снимка: Instagram

Сексуалните предпочитания на всеки човек са индивидуални и по тази причина трудно можете да налучкате точно какво се харесва на всяка личност.
 
Разбира се, винаги са добре дошли насоки, които поне да ни помогнат да се ориентираме и приятно да изненадаме партньора си.
 
По тази тема е най-добре да се обърнем към астрологията и да разгадаем предпочитанията според един критерии - зодията.Какви секс пози предпочитат зодиите?
 
Вижте тук:
 
Въздушни знаци

 
Близнаците, везните и водолеите са едни от най-капризните любовници в целия зодиак. Когато са влюбени обаче, въздушните знаци се чувстват силно зависими от своя партньор и от тях може да се очакват само хубави неща в сексуален план. В случай, че вашата половинка е зодия близнаци, везни или водолей, имайте предвид, че задължително трябва да вкарате доза фантазия между чаршафите.Това не означава, че въздушните знаци искат да правят секс с всеки друг, но не и със своя партньор. Те просто обичат въображението и ако използвате своето с тях, със сигурност няма да сгрешите. Секс позите, подходящи за знаците, белязани от елемента въздух, са кучешката, тази, в която жената е отгоре, но с гръб към мъжа. И двете пози предлагат отлично поле за изява на всеки партньор – тъй като няма зрителен контакт, мъжът и жената ще трябва да се стараят да поддържат удоволствието си по много други начини.

Останалите предпочитания и подходящи секс зодии можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: зодиизодии в секса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статия от първа необходимост! А след "черна" магия коя поза е най-удобна??
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти си некъв водолей те са такива...хахо бръм.Защо си обиждаш,така приятелка.. Уау.