4 зодии, които винаги подаряват букети на любимата си

Вижте кои са те
12 сеп 2019 22:30, Ивета Иванова
5
4 зодии, които винаги подаряват букети на любимата си
Снимка: Pexels

 Да подариш цветя е класика. Това е мил и романтичен жест, на който много дами се радват, дори вече да е леко изтъркан. Ето и кои зодии често носят букети на любимите си.

Дева
 
Те са земни знаци, затова мъжете от тази зодия са неподправени, сериозни и скромни. За тях връзките и отношенията са много важни и искат да радват половинката. Винаги знаят как да покажат, че ги е грижа за някого. Девите обичат романтичните жестове, морални са, уважават жените и го показват и чрез подаряването на цветя. Много мили и сладки са.
 
Скорпион
 
Много са влюбчиви и половинката им е слабост. Когато решат да се отдадат на чувствата, се отдават напълно и показват на жената до себе си колко много я обичат и държат на нея. Скорпионите са романтици по душа, очевидно е, че са луди по любимата си. Появяват се с красив, огромен букет, дори когато планът за среща е бил ходене в спортен бар или разходка в квартала. Често оставят цветя и по леглото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
4
 
! Отговори
жена преди 4 години
За скорпионите е абсолютно вярно! Знаят как ! <3
3
2
 
1
 
! Отговори
Цветарка преди 4 години
Телец и козирог биха се впечатлили от всичко с повечко зелени листа, примерно морков с люцерна за гарнитура, докато дева предпочитат букета в брой. На скорпион можете да объркате името в картичката към букета, ще ви се случат много забавни неща.
2
0
 
2
 
! Отговори
фори преди 4 години
Тоя феминизъм се е развихрил навсякъде,в която и медия да влезеш се говори само от името на жените.Поне в повечето е така.
1
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Да скъса с нея и вече няма да подарява нищо.Жените сега са "независими" фемински,затова нека сами да си купуват подаръци и цветя.