Нов Instagram тренд: С рози във ваната...

Ето кои звезди заложиха на него
24 окт 2019 14:49, Ивета Иванова
6
Нов Instagram тренд: С рози във ваната...
Снимка: Pexels

 Най-новата тенденция при снимките в Instagram е да се щракнете, докато сте във ваната и сте покрити с листенца от рози или други цветя.

Не всеки би си направил такива снимки, тъй като те са доста провокативни, на тях дамите са голи и покрити само с цветчета. Но знаменитостите вече все по-често постват такъв тип фотоси.
 
Например, това направи американската ТВ звезда Вики Патисън. Тя е на екскурзия в Бали и се наслаждава на хубавото време там. Вики нагорещи страстите, като постна снимки от ваната, на които е покрита с розови и червени цветчета от рози.
 
Интересното е, че известните личности залагат само и единствено на пяната, водата и цветята, никъде в кадрите не присъстват гъби за баня и надуваеми играчки за ваната, които преди също бяха хит за снимки.
 
Според "India Times", цветчетата от рози помагат кожата да стане по-гладка и да се овалжни по-лесно, така че това е допълнителен плюс за знаменитостите. Къпането с рози помага и за освобождаване на стреса и по-добър сън.
 
Други популярни личности, които постнаха такива снимки са моделът Шанина Шейк, Instagram звездата Деми Роуз, актрисата Самира Майти, риалити звездата Ели Браун.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сакън да не се забавляват хората ... ама нали е България...
5
0
 
0
 
! Отговори
Бен Шалом Бернанке преди 4 години
Обичам Свинско и Шикси, нищо че на теория и двете неща са ми забранени!
4
3
 
10
 
! Отговори
po преди 4 години
Тези няма ли да отидат да копаят някъде, да садят картофки, домати, морковчета? Само с простотии се занимават. Айде на нивата
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз харесвам ретро Формула 1 фотографиите. На Джим Кларк,Вилньов, Сена и други пилоти от старата ера. В момента разглеждам албум със снимки на Сена от фотографа Кийт Сътън.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Супер!! И аз ще го пробвам.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова плоско, че няма накъде. Това може да го направи само човек, който е гледал много холивудски бози, но не е прочел и една книга.