Кои зодии умеят да флиртуват?

Вижте кои са майсторите на флирта
21 окт 2020 19:27, Ивета Иванова
5
Кои зодии умеят да флиртуват?
Снимка: Pexels

Тези зодии са истински майстори на флирта. Знаят как да омайват и очароват околните, винаги впечатляват с визия и присъствието им не остава незабелязано. Ето кои са те.

Лъв
 
Те са много приятелски настроени, излъчват увереност и знаят как да приковат погледите и вниманието. Правят комплименти, сладкодумни са и успяват да мотивират другите. Положително настроени са и могат да ви накарат да повярвате в себе си и да се чувствате специални. Имат самочувствие, винаги са в крак с модните тенденции и често са под светлините на прожекторите.

Близнаци
 
Сред най-социалните и общителни зодии. Близнаците са много забавни, държат се приятелски, обичат да излизат и да ходят на различни места. Остроумни са и знаят какво да кажат, за да ви впечатлят. Имат за какво да си говорят с всеки човек, любопитни са и ви предразполагат да говорите за себе си. Могат да ви накарат да се чувствате специални, значими и като звездата на вечерта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Менко на 49 вдовец преди 3 години
Стрелците никога не са имали прав мерник.... до 20 годишен.... на нея и се *** повече и от теб.... просто се изчисти.... и я целуни.... добра дума порти отваря много си красива... и слънцето се отразява в твойте очи.... Истината е друга. Жената избира Мъжът.... тя си вдига .... за да можем ние да и се радваме всъщност тя се радва на нашата глупост!!!!,.....
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мъж-близнаци - за нищо на света.
2
3
 
2
 
! Отговори
20-годишен преди 3 години
Имам проблем с флиртуването. Как да го различа от нормален разговор и как да подходя, когато искам да покажа намеренията си чрез флирт?А ако флиртуването е безмислено, то какво остава тогава?
1
3
 
2
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 3 години
А СТРЕЛЦИТЕ НЯМАТ ЛИ ПРАВ МЕРНИК.