4 модни тенденции, на които да обърнете внимание през есента на 2020 година

22 окт 2020 10:20, Александър Попов
0
4 модни тенденции, на които да обърнете внимание през есента на 2020 година
Снимка: Pixabay

Тренчкоти и палта

Една от най-забележителните модни тенденции през есента са тренчкотите и леките палта. Но трябва да се има предвид, че те не са предназначени за студено време, защото идват с фина изработка от леки материи и не са подплатени. При някои модели горната част е покрита със специална импрегнация, която отблъсква водата. Есента е идеалното време на годината за носенето на такъв елемент от гардероба. Също така тези дрехи са известни и със своята универсалност. Те ще изглеждат страхотно с дънки и панталони, рокли и поли, тениски, ризи, леки джъмпери и всичко останало.

Панталони

Обърнете внимание, че панталоните, а не дънките са най-горещата тенденция през есента на 2020 година. Последните, разбира се, също остават на мода, но дизайнерите този сезон обръщат много повече внимание на панталоните.  

Какво толкова специално има в панталоните?  На първо място, те са непретенциозни и универсални. Панталоните не изглеждат толкова банално и износени като дънките.  Напротив, идеалните панталони за есента или зимата трябва да бъдат изработени от естествен, плътен памук, вълна или комбинация от двете. Те могат да бъдат класически или допълнени с модерни функции.

Важно е да се отбележи, че тенденцията не означава, че трябва да се откажете напълно от любимите си и актуални дънки - особено, ако по някаква причина панталоните не ви харесват.

Ризи и тениски

Това са още два основни атрибута, които трябва да присъстват в есенно-зимния гардероб. Най-често тениските се използват като допълнителен слой в модната етажна визия или като основен елемент от облеклото, когато навън е достатъчно топло. Ризите също са много стилен и универсален елемент от гардероба. Те изглеждат перфектно с почти всичко - поли, дънки, панталони. Напомняме, че белите ризи са особено актуални в момента и тази тенденция ще се запази и през есенно-зимния сезон.

Костюми  

Костюмът е перфектният комплект за есента и зимата. Предимството на костюма е, че неговите елементи могат да се носят както в комплект, така и поотделно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари