Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 18-24 януари
18 яну 2021 20:42, Ивета Иванова
1
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Отнасяйте се отговорно към връзката си и не проверявайте търпението на любимия човек. Ако се държите предизвикателно той/тя рано или късно ще се отегчи и ще ви „постави на място“. Представителите на вашия знак, които все още не са попаднали в примката на любовта, вероятно ще останат сами и през тази седмица. Добре е да знаят, че изразявайки емоциите си прекалено шумно и поривисто, понякога действат плашещо.
 
Телец
 
Усмихнете се и се подгответе за седмица, наситена с романтични емоции. При това те ще са еднакво силни и обещаващи както за обвързаните, така и за все още самотните Телци. Обвързаните ще могат да обсъдят някои противоречия и да ги забравят, а търсещите сродна душа ще привлекат в гравитационното си поле нови обожатели.

Близнаци
 
В началото на седмицата ще се наложи да се концентрирате предимно към текущите си задължения и няма да ви е съвсем до романтика. След петък, обаче, облаците на отговорностите ще се разкъсат, лъчите на любовта ще пробият през тях и ще ви погалят. Личните отношения ще са напълно удовлетворителни, стига да не се увличате по глупави авантюри.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари