Какво ще се случи на зодиите по време на Ретроградния Меркурий?

Вижте прогнозата
3 фев 2021 21:30, Ивета Иванова
4
Какво ще се случи на зодиите по време на Ретроградния Меркурий?
Снимка: Pexels

 Първият Ретрограден Меркурий за годината е тук. Събитието започна на 31 януари и ще продължи до 21 февруари. Периодът носи известно напрежение, най-силно ще усетят енергията зодиите Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Ето какво чака всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
Сега ще научат кои са истинските им приятели. Компанията им е пълна с хора, които говорят глупости, клюкари и врагове, които само се преструват на приятели. По време на това събитие Овните ще видят това и ще осъзнаят кои хора ги мамят и не си струват. Да не се карат и да избягват скандалите. Ако едно приятелство е свършило, просто да оставят нещата така. След този период, ще намерят много по-добри приятели.
 
Телец
Отношенията им в работата, особено с шефа, ще са напрегнати през периода. Телците ще чувстват натиск и ще трябва да се представят по-добре отвсякога. Важно е да не започват нова работа и да не се захващат с нови проекти. Да завършат започнатото и да покажат на какво са способни. След това събитие, може да получат повишение.
 
Близнаци
Ретроградния Меркурий им дава кураж да обмислят отново вярванията и вижданията си. Става дума за философски, политически и духовни възгледи. Нека изслушват истински околните, да научат повече за различни от тях хора, идеи и за нови места. Ще осъзнаят, че трябва да се отърват от някои стари схващания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
6
 
! Отговори
11 преди 3 години
У МОЛ-а са пуснали краставици. Някой знае ли разписанието на фърчащите бойлери на Мъск за МерКУРий?
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радка куршума ще стане лесбийка...