Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 май

Възможни са конфликти
17 май 2021 12:00, Михаела Лазарова
24
Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 май
Снимка: istock

Слънцето и Плутон ще ни накарат да се почувстваме решителни в любовта. Чувство за самоувереност и лична стабилност ще ни позволи да бъдем отдадени изцяло на връзката си. Трябва да избягваме важните дискусии, защото Нептун и Меркурий може да доведат до някои комуникационни обърквания и заблуди. Повече за вашата зодия, вижте в любовния ни хороскоп за 17 – 23 май.

Овен

Скъпи Овни, когато можете да си стъпите здраво на краката като независими, финансово стабилни и самодостатъчни, вие ще сте в най-добрата възможна позиция да създадете любовна връзка. Без значение на какъв етап е любовният ви живот, имате добри възможности да се справите както с работата, така и с финансите си. Вашата независимост ви прави още по-привлекателни. Тази седмица Венера ще бъде в добра позиция към Сатурн. Ако търсите нова любов – огледайте се, ако нямате връзка, очакват ви хубави емоции.

Телец

Слънцето в Телец ще бъде в идеалния тригон с Плутон, владетел на вашия сектор, отговарящ за връзките. За обвързаните представители на зодията, това означава, че ще могат да задълбочат своята връзка. Ще усещат един към друг подкрепа, обич. Ако сте самотни, може да бъдете до някаква степен объркани от любовна ситуация. Може би някой ви изпраща смесени сигнали... Бъдете внимателни, за да не останете разочаровани.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.***
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1,вай, колко оригиналносамо ли го измисли?
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А на тикавта в любовния му хороскоп пише - Бай Ставри!