Мантри, които намаляват стреса

За повече щастие и баланс
19
Мантри, които намаляват стреса
Снимка: istock

Знаем, че нашите думи и мисли имат мощни вибрации и привличат положителното или отрицателното. Като инструмент на ума, трябва да ги използваме в нашата ползва и в ничия вреда. Думите могат да облекчават негативните емоции, да ни вдъхват сила, за отворят любовта към другите и към нас самите.

Думите изказани като мантри, които трансформират нашата нагласа към живота.Мантрите са част от редица практики. Тях можем да казваме на глас или пък не. Важно е да казваме всеки ден, през ден или по няколко пъти на ден. Те са подходящи за медитация, за "лекуване" на душата. Вижте 7 мантри, които могат да помогнат при негативни емоции.

Знам, че съм обичан/a и подкрепян/a

Тази мантра, която може да изричате и тихо на глас, е подходяща за уверено начало на деня. Разбира се мантрите са ни нужди както в трудни моменти, така и когато всичко върви според желанията ни. Докато си я мислите или изричате, обвийте ръце около тялото си, сякаш се прегръщате и подкрепяте.

Това също ще отмине

Когато ни е трудно, лесно се отчайваме, забравяйки, че животът не е линеен. Затова, ако е необходимо по няколко пъти на ден си казвайте тази мантра, за да намалите болезнените емоции.

Предавам своите страхове и тревоги на Вселената

Когато си казвате тази мантра, опитайте се да визуализирате себе си, сякаш сваляте тежък товар от себе си, сякаш сте победител. Представете си как бихте изглеждали, ако нямате тези тревоги. Мислете положително.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
съвет преди 2 години
Само секса намалява стреса.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аааа, у нас най-ефикасната е обещания към роднините от женски пол.
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вземате една голяма мотика и заминавате на село да копаете от 06.00 до тъмно.. Има по силен ефект от всички мантри и гарантирано не ви остава време за стрес
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОМММММММММММММММММММ
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам едн голяма минтра, став ми от яееме на време едно хибаво и си мисля че летя. Що е то? Добре ли съм или съм прекрасна. Михела ти си моята богиня на необятната простотия
1
2
 
0
 
! Отговори
зодии преди 2 години
Не сме зодии