Новолунието в Рак ще повлияе силно на 4 зодии

Променя живота им
8 юли 2021 13:35, Ивета Иванова
2
Новолунието в Рак ще повлияе силно на 4 зодии
Снимка: Pixabay

 На 9-и юли ни чака новолуние в знака на Рак - интуитивна, грижовна и състрадателна зодия. Събитието ще донесе промени за някои зодии и те ще чувстват най-силно влиянието му. Вижте кои са, според "Elite Daily".

Овен
 
Те ще създават дома и уюта, който винаги са искали. Новолунието изважда на фокус личния им живот. Окуражава ги да се вгледат в най-съкровените и лични неща. Могат ли да усъвършенстват връзките си с хората, на които имат най-много доверие? Могат ли да направят дома си по-комфортно и уютно място? Да помислят върху тези неща. Може да трябва да се освободят от багаж от детството - и преносно, и буквално.
 
Рак
 
Растат като личности и осъзнават това. Новолунието е в техния знак, а освен това Луната ги управлява. Тези зодии ще се фокусират над себе си. Ще приветстват това колко са пораснали като личности, ще оставят старото си аз в миналото и ще покажат новото. Никой не остава един и същ човек цял живот. Това новолуние е символично, ще видят всички красиви начини, по които те самите се променят и новото начало е пред тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме зодии