4 зодии, които ще зареждат половинката и ще се оженят за друг

Кои са те?
30 юни 2022 22:22, Теодора Драгоева
3
4 зодии, които ще зареждат половинката и ще се оженят за друг
Снимка: Istockphoto

 Най-лошият вид предателство е, когато постоянният ви партньор реши да сложи край на дългогодишната ви връзка, защото се е влюбил в друг човек. А не след дълго да разберете, че двамата са се оженили, въпреки че се познават съвсем отскоро... Но да бъдеш измамен в любовта е нещо, което почти всеки човек изпитва поне веднъж в живота си. Ясно е, че не всяка дълга връзка стига до брак и че много дългосрочни отношения завършват именно с изневяра от страна на единия партньор. Често измяната е последвана от брутална, неочаквана раздяла, която предаденият партньор трудно преглъща.


А ето и кои зодиакални знаци са най-склонни да предприемат този вид предателство и да прекратят дългосрочна връзка, за да се оженят за друг:

Близнаци

Близнаците са непредсказуеми по натура. Те почти винаги приемат любовната връзка като вид игра и малцина от представителите на този знак остават лоялни към своя партньор във времето. Много често Близнаците изкарват години наред с гаджето си от гимназията/университета, което по някакъв начин е „заземило“ въздушния им характер, но един хубав ден те прекратяват връзката, защото например са се влюбили в свой колега. Близнаците често са обсебени от своята кариера, прекарват твърде много време на работното си място и за тях е характерно да се женят за свои колеги, съдружници, подчинени или шефове.

Водолей

Много от хората, родени под знака на Водолея, изстиват към своя партньор, ако се налага да поддържат връзка от разстояние. Не разстоянието обаче е това, което притеснява Водолея, а нежеланието му да остане лоялен към човек, когото не вижда всеки ден. Този въздушен знак от една страна е много свободолюбив, но от друга при него има тенденция да развива близки емоционални отношения с хората около себе си. Така че е доста вероятно той да предаде своя дългогодишен партньор, за да се отдаде на емоционална изневяра с човек от близкия си приятелски кръг или с колега, подобно на Близнаците. Много Водолеи инициират раздяла със своя постоянен партньор, а след това бързо се женят за човек, когото едва познават.

Останалите зодии, които са склонни да оставят дългогодишната си половинка и да сключат брак с друг човек - вижте в Tialoto.bg


3
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари