Зодиите, на които им е писано да са знаменитости

Ето кои са те
18 авг 2022 17:45, Ивета Иванова
5
Зодиите, на които им е писано да са знаменитости
Снимка: Pexels/Jo Kassis

 Някои зодии просто са родени под щастлива звезда. На тях им е писано да станат известни, да забогатеят, да радват публиката с талантите и уменията си, да печелят популярност и внимание. Вижте от кои зодии стават знаменитости, според "Your Tango".

Рак
 
Според изследване на Edubirdie, 11,05% от известните личности са зодия Рак. Сигурно не го очаквате, тъй като Раците са по-срамежливи, интровертни, обичат да стоят вкъщи и не са сред най-смелите и ексцентрични хора. Но те могат да печелят внимание по друг начин. Те може да са вкъщи постоянно и да се крият от света, но стават известни чрез интернет изявите си. Постват снимки, клипове, показват талантите си и печелят последователи. Инфлуенсъри са и се радват на внимание, постват постоянно. Селена Гомес и Ариана Гранде са зодия Рак.
 
Лъв
 
Всички знаем, че Лъвовете обичат славата и търсят начини да станат известни, искат да се забелязват и да изпъкват. Те не само жаудват за внимание и слава, те знаят как да задържат тези неща. Смели са, горди, работливи, приключенци, уверени, щедри, обаятелни. 10,8% от знаменитостите са зодия Лъв, показва проучването. Лъвовете са управлявани от Слънцето и винаги искат да са център на внимание. Знаят какво да дадат на хората и кое се харесва. Деми Ловато и Вайола Дейвис са Лъвове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И заглавието, и "статията" са дъно.
1
5
 
2
 
! Отговори
♌ преди 1 година
Хубава статия! Благодаря.