Правителството на РСМ обяви кризисно положение заради пожарите

То ще остане в сила за срок от 30 дни
14
Правителството на РСМ обяви кризисно положение заради пожарите
Снимка: Pixabay

Правителството на Република Северна Македония обяви кризисно положение от днес, за срок от 30 дни, заради множеството горски и полски пожари, обхванали различни райони на страната. Това съобщават от МВнР.

Още по темата


По информация на посолството ни в Скопие мярката включва забрана за движение на граждани в гори и горски местности.

При необходимост от съдействие българските граждани могат да се свържат с посолството ни в Република Северна Македония на телефони +389 2 3229 444 и +389 2 3246 491, както и на дежурен телефон в извънработно време +389 75 280 013.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Хичо преди 2 години
Куче,което ни лае винаги побеснява...
9
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Македонците са предадени от Българските власти поне 10 пъти и затова сега са отделен народ. Последното е през втората световна война. Но това не е от знаение,защтото това е ввече история.По- важното е ,че има хора,които пожелават даруги хора да горят. От това по-противно няма. А старите хора са казали,потърсено зло,намерено зало. Не пожелавай зло на другиго,защото бързо те настига теб.
8
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Исторически погледнато България е предала народа в Македония, а не обратното. От къде Ви идва идеята,че там хората са предатели. Разгледайте малко учебниците и ще се убедите, не е необходимо да Виизброявам фактите. А да пожелаваш зло на който и да е обикновено залото идва у дома Ви.
7
2
 
5
 
! Отговори
Серафимов преди 2 години
За мен една изгоряла къща в Старосел струва колкото цяла Северна Македония с всичките и чукари, храсталаци и албанци! Пет пари не давам за тези предатели!
6
3
 
11
 
! Отговори
Гробар преди 2 години
Макетата ни гориха знамето, сега ще им изгори скапаната държава. После пак да се пробват ако им стиска.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво ни интересуват тези безумни шимпанзeта? Визи завинаги една хубава ограда като на границата в Мексико и добросъседска политика с Албания.Ерагът на моят враг е мой птиятел казват нали така?
4
3
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Оня *** Рундю къде се намира в момента? Да се обажда в ЕС, НАТО, на Путин, на Папата.... да дойде някой да помага да се загаси огъня. Какво чака, да изгорят още села и хора ли?
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До dasКакво предлагаш да правим да поддържаме огъня ли та ние себе си не можем да огасим камо ли ти я дето ни горят знамето на площада.
2
4
 
7
 
! Отговори
das преди 2 години
Западна България гори и не правим нищо отново....
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ванче Михайлов: "Македония без българи - огън да я гори.".