Защо точно Путин и защо точно Меркел..? Големият удар на КГБ.

Арсен Люпен @demograph.blog.bg 17 апр 2014 01:02
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
0
1718
Те имат нещо много силно, което ги обвързва в общата им политика - какво ли е то?.

- Как така и Меркел и Путин започват кариерата си от  ГДР. Как така тя знае руски ,а той немски? Да не са се срещнали случайно в някоя школа по чужди езици...?

- Как така точно Меркел се издигна до канцлер. Господ ли и помагаше или Путин? А как така точно пък Путин стана властелин на Русия? Какъв силен личен коз има той пред дърпащите конците на властта в Русия та да се спрат на него?

- Как така германската икономика по нейно време не познава криза? А как така Русия продава точно на Меркел най-ефтиния газ в Европа? Щото Путин и е просто приятел ли?

- Как така Меркел защитава агресията на Путин в Крим? А защо пък Путин се обърна към германците с пожелание да го разберат за аншлуса на Крим? И как така те го разбраха?..

- Как така Меркел сега "разбира" Путин и за Украйна и валя топката докато Путин си оплете кощницата? Това има ли нещо общо с взаимното разбирателство между Хитлер и Сталин? А с ГДР?

- Как така Меркел толкова много се обиди на американците, че я подслушвали? Какво толкова е говорила та се засегна така странно? С кого пък ли си е говорила? Има ли тази обида нещо общо с подп.Владимир Путин?

Как така, а?

Как стават тия работи, ние по Източна Европа знаем много добре.


Предстои и западняците да разберат, че такива работи не стават случайно..
.........................................................................................................................
Справочник:
1.Ангела Доротѐа Мѐркел Родена е в Хамбург на 17 юли 1954 г. в семейството на евангелския теолог Хорст Каснер и Херлинд Йендж. Две седмици след раждането и семейството и се преселва в ГДР...Като ученичка особено добри постижение показва в математиката и руския език. Ангела Меркел е била член на пионерската организация "Ернст Телман" и на Съюза на свободната немска младеж. Следва физика в Лайпцигския университет Карл Маркс. През 1974 е студентка по линия на обмена на студенти на ГДР с СССР. В Москва и Ленинград се запознава с първия си съпруг Улрих Меркел, също студент по линия на обмена.
След развода си с него, обикаля на автостоп Южна Русия, Армения, Грузия и Азербайджан..!???
След завършването си работи в отдел теоретична химия на Берлинската академия на науките/БАН/, като междувременно е секретар по агитация и пропаганда на партийната организация на БАН.

По време на промените в ГДР през есента на 1989 година в Източна Германия се появяват „нови” политически структури. През декември 1989г. Меркел започва работа в новосформираната се партия Демократичен пробив (Demokratischer Aufbruch, DA) като временен системен администратор, през февруари 1990 година е чиновник в приближения кръг на председателя Волфганг Шнур който е доказано човек на ЩАЗИ, а по-късно става говорител на партията. На 4 август 1990 година партията DA се присъединява към ХДС. През 2000г. Меркел оглавява ХДС по препоръка на Волфганг Шойбле. От 22 ноември 2005 година до днес тя е  федерален канцлер на Германия.


2.
Хорст Каснер (на немскиHorst Kasner) е германски евангелист и теолог. Баща е на германския канцлер Ангела Меркел, родена от брака му с учителката по латински и английски Херлинд Йенцш (Herlind Jentzsch).

През 1954 г., няколко седмици след раждането на дъщеря му, Каснер напуска Хамбург заедно със семейството си и се премества в тогавашната Германска демократична република.

Каснер е критикуван, поради особено добрите му контакти с Лотар де Мезиер, в съпричастност с бившите тайни служби в ГДР.

3. Майка и Herlind Jentzsch е от еврейско потекло...
..................................................................................................................
За още информация - поровете се в нета и особено в немските книги за Меркел и сайта на  Die Welt 


0
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари